Nettverk og partnere

NKI Nettstudier har et stort nettverk innen utdanning, og vi samarbeider med en rekke anerkjente studiesteder.

Berghs er flere år på rad kåret til verdens beste kommunikasjonsskole. Berghs er en av våre samarbeidspartnere i et skandinavisk samarbeidsprosjekt på høyskolenivå.

Bjørknes Høyskole har spesialisert seg innenfor områdene medisin, helse og ernæring.

Bjørknes Privatskole tilbyr undervisning for privatister i de fleste studiespesialiserende fag. Vi samarbeider med Bjørknes om hele realfagspakken (matematikk, fysikk, biologi og kjemi).

Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology (Westerdals Oslo ACT) er en unik, bransjenær og nyskapende høyskole for deg som vil jobbe innen kunst, kommunikasjon og teknologi.

Virke er næringslivets nest største hovedorganisasjon og representerer over 20 000 virksomheter. Virke jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet.

Oslo Edtech Cluster jobber med selskapsutvikling, vekst og internasjonalisering av norsk edtechselskaper og samarbeider med markedsaktører og FoU-miljøer for å utvikle flere norske Edetch-løsninger i verdensklasse. 

Oslo Medtech er en helseteknologi klynge som arbeider med å støtte og akselerere utviklingen av nye medtech og E-helse produkter, tjenester og innovative løsninger for det norske og globale helsemarkedet. 

NKI er en del av utdanningskonsernet Anthon B Nilsen Utdanning AS, en av de ledende private aktørene innen utdanning og kursvirksomhet i Norge og Sverige.

Du kan få lokal oppfølging av nettstudiene dine nær sagt over hele landet, takket være våre lokale samarbeidspartnere. Her finner du alt fra klassesamlinger med felles oppstart til personlig og individuell veiledning i ulike læringsrom.

Designed by Isobar - Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk