Westerdals Oslo ACT

Westerdals Oslo School of Arts, Communication and Technology (Westerdals Oslo ACT) er en unik, bransjenær og nyskapende høyskole for deg som vil jobbe innen kunst, kommunikasjon og teknologi.

På Westerdals Oslo ACT er det kort avstand mellom teori og praksis, mellom student og underviser, mellom høyskole og bransjer. Du får en unik og annerledes læringsprosess i et dynamisk og kreativt tverrfaglig miljø, 1600 medstudenter og fagfolk som er aktive i sine bransjer.

Westerdals Oslo ACT har en lang og stolt historie innen utdanningssektoren bak seg. Westerdals Reklameskole ble grunnlagt i 1965 og Norsk Lydskole startet i 1984. NITH ble dannet da NIH Datahøyskolen og NKI Ingeniørhøyskolen fusjonerte i 1995.

Siden den gang har alle de tre nyfusjonerte høyskolene vokst i størrelse og faglig innhold, og sammenslåingen til Westerdals Oslo ACT blir sett på som noe av det mest spennende innen det europeisk utdanningsmiljøet akkurat nå.

Høyskolen er en del av utdanningskonsernet Anthon B Nilsen Utdanning AS som er blant Skandinavias største private leverandører av utdanning og kursvirksomhet.

NKI Nettstudier kan i samarbeid med Westerdals Oslo Act tilby følgende nettstudier:

Meld deg på nyhetsbrev

Designed by Isobar - Developed by Aplia and ABC Data - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk