Alt om nettstudier

Nettstudier gir deg muligheten til å studere det du vil, der du er. Hos oss kan du ta en fleksibel utdanning på alle nivåer.

Finn svar på det du lurer på i oversikten under!

NKI tilbyr nettstudier på alle nivåer

Vi tilbyr utdanning via nettstudier på alle nivåer, innen en rekke fagområder. Vi er størst innen fagskoleutdanning og yrkesfag på videregående skole på nett. Det er også mange som tar generell studiekompetanse, korte yrkesrettede utdanninger eller høyskolestudier via oss.

Her har vi samlet alt du bør vite om eksamen ved NKI.

Her har vi samlet alt du bør vite om bestilling av nettstudier ved NKI. Ta kontakt med oss dersom du ikke finner det du leter etter.

Her finner du komplett oversikt over alt du bør vite om betaling og finansiering av utdanning ved NKI Nettstudier. Ta kontakt med oss dersom du ikke finner det du leter etter.

Ledige studieplasser

En stor fordel med våre studier, er at du slipper å vente på semesterstart. Alle studiene våre foregår via nettstudier. Det betyr at du kan studere hvor du vil, når du vil, og vi har løpende opptak med oppstart hver dag, hele året. Det betyr at vi alltid har ledige studieplasser. Om du søker i dag, kan du komme i gang med studiene allerede i morgen!

Våre studierådgivere kan hjelpe deg med det meste i nettstudiene dine. Her finner du informasjon om tilrettelegging og annet nyttig. Ta kontakt med oss dersom du ikke finner det du leter etter.

Her er en samling av ofte stilte spørsmål

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk