Alt om bestilling

Her har vi samlet alt du bør vite om bestilling av nettstudier ved NKI. Ta kontakt med oss dersom du ikke finner det du leter etter.

Du kommer enkelt i gang med studiene dine ved NKI Nettstudier. Når vi har registrert din bestilling mottar du en e-post fra oss med brukernavn og passord til nettskolen, slik at du kan gå i gang med dine nettstudier umiddelbart.

Når du begynner på et nettstudium hos oss, står det lærere og personlige veiledere klare til å møte deg, og du får tilgang til en rekke praktiske verktøy som hjelper deg gjennom nettstudiene.

Opptakskrav til nettstudier

Alle omtaler av våre nettstudier og kurs har informasjon om eventuelle opptakskrav og anbefalte forkunnskaper. Under finner du generell informasjon om hvilke opptakskrav som gjelder på de ulike nettstudiene.

Slik melder du deg opp til nettstudier med opptakskrav

Flere av våre nettstudier har opptakskrav. Her ser du hvordan du går frem når du skal søke opptak, på bakgrunn av generell studiekompetanse eller din realkompetanse.

Når du bestiller et nettstudium har du 14 dagers angrerett.

Alle studenter ved NKI Nettstudier plikter å sette seg inn i våre studiebestemmelser. Last ned studiebestemmelsene her.

NKI Nettstudier arbeider for at din anonymitet og integritet skal bevares på internett. Vi har derfor laget noen retningslinjer for hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk