Hopp til hovedinnholdet

Alt om eksamen

Her har vi samlet alt du bør vite om eksamen ved NKI.

Du er selv ansvarlig for å melde deg opp og betale eksamensavgift for de aktuelle eksamenene innen fristen for oppmelding. Meld deg opp til eksamen her.

Eksamenstiden bringer med seg mange ulike tanker, følelser og forventninger. 

Eksamen for videregående skole gjennomføres som privatist med oppmelding til privatistweb. Du som tar studier eller kurs på videregående skole nivå melder deg selv opp til eksamen, som privatist eller praksiskandidat.

Her finner du fagkoder for eksamen.

Her finner du informasjon om eksamen for Psykisk helsearbeid, Migrasjonshelse, Velferdsteknologi, Demensomsorg og alderspsykiatri, Kreftomsorg og lindrende pleie og Helse, aldring og aktiv omsorg.

Denne artikkelen forklarer kravene for å få fagbrev som praksiskandidat. Du finner også en liste med eksamenskodene og en oversikt over fagopplæringskontorene i alle fylker.

Ved innlevering av skriftlige arbeider skal alle kilder (Internett, tidsskrift, bok, personlig meddelelse m. fl.) oppgis både i selve teksten og i en fullstendig litteraturliste.  

Eksamen

NKI arrangerer flere ulike eksamensformer, og du har mulighet til å søke om tilrettelegging av eksamen ved spesielle behov. Her finner du all praktisk informasjon rundt eksamen. 

Som eksamenskandidat plikter du å gjøre deg godt kjent med eksamensreglementet i god tid før du møter til eksamen.

Etter at du har bestått alle innsendinger og eksamener vil du få tilsendt vitnemål / karakterutskrift.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk