Hopp til hovedinnholdet

Oppmelding til eksamen

Du er selv ansvarlig for å melde deg opp og betale eksamensavgift for de aktuelle eksamenene innen fristen for oppmelding. Meld deg opp til eksamen her.

Frister og oppmeldingsskjemaer for eksamen

NKI Nettstudier er 15.mars 2017 (vår)

NKI Nettstudier er 1. oktober 2017 (høst)

Løyveeksamen er 4 uker før eksamen.

Eksamen ved NKI arrangeres normalt to ganger i året, med oppmeldingsfrist 15.mars og 01.oktober. Eksamen for Taxiløyve, og Person og godsløyve arrangeres til faste datoer elleve ganger i året. Frist for oppmelding er 4 uker før eksamensdato. Prisen for eksamen finner du i forbindelse med omtalen av studiet du har valgt.

Eksamenslokaler

Som student ved NKI kan du avlegge eksamen i nærheten av der du bor, enten du bor i storby, mindre tettsted eller i utlandet.

Vi tilbyr alle studenter å avlegge eksamen i NKI sine lokaler i Universitetsgata 10, Oslo. Du trenger ikke avtalte på forhånd hvis du skal avlegge eksamen her. Hvis du bor langt unna Oslo kan du avtale med et egnet eksamenssted i nærheten av der du bor. Vi godkjenner videregående skoler, Folkeuniversitet, AOF- forening, attføringsbedrifter og Studiesenter. For eksamen i utlandet godkjenner vi høyskoler, universitet og ambassade. Du må selv avtale med eksamensstedet før du melder deg opp til eksamen. Utgifter til leie av lokalet og eksamensvakt må dekkes av studenten, og dette kommer i tillegg til eventuell eksamensavgift.

Merk! Uansett hvor du avlegger eksamen, følger du fastlagte datoer og tidspunkt for eksamen. Hvis du gjennomfører eksamen i et land som ligger i en annen tidssone, må du ta hensyn til tidsforskjellen. 

Slik melder du deg opp til eksamen

Ved manuell oppmelding fyller du ut skjemaet for ditt studium og sender enten pr. post eller e-post til:

NKI Nettstudier
Postboks 6674, St Olavs plass
0129 Oslo
E-post: eksamen@nki.no

Eksamensoppmeldingen er bindende. Det vil si at når du er oppmeldt, må du betale eksamensavgift enten du velger å gå opp til eksamen eller ikke. Eksamensavgiften kan refunderes dersom frafall skyldes sykdom som kan dokumenteres med sykemelding (se eksamensreglementet).

Eksamen for Taxiløyve eller Løyve Person- og godstransport

Her arrangeres eksamen til faste datoer elleve ganger i året. Frist for oppmelding er 4 uker før eksamensdato.

Oppmeldingsskjema til eksamen for Løyvekurs - Taxi
Oppmeldingsskjema til eksamen for Løyvekurs - Person- og godstransport

Eksamen for Ernæring og Medisin i regi av Bjørknes Høyskole

Eksamen administreres av Bjørknes Høyskole. Ta kontakt med Høyskolen for mer informasjon.

Etter oppmelding

Når du er meldt opp til eksamen vil du få en bekreftelse på e-post. Faktura blir sendt i løpet av 2 virkedager. Hvis du ikke har mottatt e-post innen 1 uke etter oppmelding er det viktig at du kontakt på e-post til eksamen@nki.no

Meld deg på nyhetsbrev

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk