Ledige studieplasser

Ledige studieplasser

En stor fordel med våre studier, er at du slipper å vente på semesterstart. Alle studiene våre foregår via nettstudier. Det betyr at du kan studere hvor du vil, når du vil, og vi har løpende opptak med oppstart hver dag, hele året. Det betyr at vi alltid har ledige studieplasser. Om du søker i dag, kan du komme i gang med studiene allerede i morgen!

Nettstudier er studier via nett, uten oppmøte til fysiske forelesninger eller klasseromsundervisning. Dette er et godt alternativ til tradisjonell utdanning, og som gir deg en unik fleksibilitet som gjør det lett å kombinere studier med jobb, reise og familieliv. 

For alle studier og kurs er det oppgitt studietid i måneder. Tilgjengelig studietid er som regel minst det dobbelte av den tiden det tar hvis man studerer på heltid. For de aller fleste av våre studier, innebærer dette at du har relativt god tid. Innenfor disse rammene legger du opp din egen studieplan, og er ikke avhengig av å følge faste tider. Alle studiene er knyttet til et "klasserom". Dette er en møteplass der du kan stille spørsmål, gi svar og diskutere med andre studenter. Læreren din følger deg gjennom hele studietiden ved å gi deg tilbakemelding på innsendingsoppgaver. I tillegg får du en egen studieleder som hjelper deg med praktiske spørsmål rundt studiet, og som gir deg veiledning og følger deg opp når du trenger det.

Søk studieplass i dag
Her ser du alle våre ledige studieplasser.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk