Lærerteam

Lærerteamet har ansvaret for å følge opp NKI`s nettlærere. 

Morten Ulriksen (36) er ansvarlig for pedagogisk og faglig oppfølging av alle lærerne hos NKI Nettstudier. Han har selv lærer – og pedagogikk bakgrunn og er svært opptatt av engasjement og kvalitet.

Bred pedagogisk kompetanse

Morten er utdannet lærer fra høyskolen i Tromsø.

Etter dette har han gjennomført både mellomfag og mastergrad i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. I 2012 gjennomførte han også grunnutdanning i ledelse og økonomi ved Handelshøyskolen BI. Han har over 12 års erfaring fra skoleverket, og har siden 2005 i vært praksisveileder for studenter ved spesialpedagogisk institutt ved Universitetet i Oslo.

 Nettbasert utdanning

-Jeg ser fram til nye pedagogiske utfordringer i et svært spennende og dynamisk miljø ved NKI, og videre få anledning til å jobbe med en inspirerende og motiverende læringsform som holder høy kvalitet, sier Morten.

Birgitte Myrvold Johansen (27) er ansatt i et vikariat som lærerveileder, og har ansvar for å skape en god dialog og godt samarbeid med nettlærerne.  

 Utdanning og erfaring innenfor pedagogikk

Birgitte har utdannet seg til rådgiver, gjennom en bachelor i pedagogikk med påfølgende master i rådgivning. Utdannelsen tok hun ved NTNU i Trondheim. Birgitte startet sin arbeidskarriere ved NAV Midtbyen i Trondheim høsten 2013, hvor hun jobbet med å få ikke-vestlige innvandrere raskere ut i jobb.

 Nettbasert utdanning 

- Jeg ser frem til å jobbe i det spennende miljøet NKI har å by på, samt en utdanningsinstitusjon som stadig krever fornyelse og endring. Det blir spesielt givende å samarbeide med våre nettlærere, som jeg opplever som svært engasjerte og inspirerende. Jeg ønsker å yte god service til alle nettlærerne ved NKI, for å kunne skape tilhørighet og kvalitet, sier Birgitte. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk