Hopp til hovedinnholdet

Studienivå

Vi tilbyr utdanning via nettstudier på alle nivåer, innen en rekke fagområder. Vi er størst innen fagskoleutdanning og yrkesfag på videregående skole på nett. Det er også mange som tar generell studiekompetanse, korte yrkesrettede utdanninger eller høyskolestudier via oss.

NKI tilbyr nettstudier på alle nivåer

Vi har lang erfaring med å utvikle fagskoleutdanninger, og tilbyr et bredt utvalg av fagskoleutdanninger som gir deg kompetanse som kan tas i bruk direkte i arbeidslivet.

Yrkesrettet utdanning

Vi tilbyr en rekke yrkesrettede studier som hjelper deg å komme raskt ut i arbeid. Yrkesrettet utdanning passer for deg som vil ha økt kompetanse i din nåværende stilling, og for deg som søker nye utfordringer og arbeidsmuligheter.

Videregående skole | NKI Nettstudier

Det er aldri for sent å fullføre – velg Norges største tilbyder av fag på videregående skole nivå!

Få hjelp til å forbedre karakterene dine

Mangler du ett eller flere fag for å få generell studiekompetanse? Eller trenger du å forbedre karakterene dine? Vi tilbyr både generell studiekompetanse og fordypning i realfag, for deg som ønsker å søke opptak til høyere utdanning.

Yrkesfaglig opplæring fører frem til et yrke og gir yrkeskompetanse med eller uten fag- eller svennebrev.

Kurs

Alle våre nettstudier består av ett eller flere kurs, og de aller fleste kan bestilles enkeltvis. Du står dermed fritt til å velge kun ett kurs innen et nettstudie, eller sette sammen et utvalg kurs etter ditt ønske.

Kurs innen digitale programvarer og kreative fagfelt | NKI Nettstudier

Vi har en rekke nettbaserte kurs i digitale programvarer og kreative fagfelt. 

Høyskole

Ta din utdanning via nett og motta vitnemål fra den aktuelle skole.

Voksenopplæring

Voksenopplæring via nettstudier kan være løsningen i en hektisk hverdag. Vi tilbyr et antall studier og kurs innen en rekke fagområder og nivå. Vi skreddersyr voksenopplæring etter ditt behov , og har alltid ledige studieplasser.

Videreutdanning

Vi tilbyr videre- og etterutdanning innen en rekke fagområder, og du kan ta enkle kurs, større studium eller komplette utdanningsløp. 

Studier

Vi ser at behovet for utdanning er noe som følger deg hele livet. Derfor tilbyr vi studier på flere nivåer og innen mange fagområder. Slik at du alltid kan finne aktuelle studier hos oss.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk