Hopp til hovedinnholdet

Voksenopplæring

Voksenopplæring

Voksenopplæring via nettstudier kan være løsningen i en hektisk hverdag. Vi tilbyr et antall studier og kurs innen en rekke fagområder og nivå. Vi skreddersyr voksenopplæring etter ditt behov , og har alltid ledige studieplasser.

Rett til voksenopplæring

Er du over 25 år, har du rett til voksenopplæring. Det vil si at du som har lang arbeidserfaring, men kanskje lite papirer og formell skolegang, kan søke opptak til høyere utdanning og fagskole på bakgrunn av din realkompetanse. Voksenopplæring skal tilpasses den enkeltes behov.

Utdanning via nettstudier

Nettstudier kan være løsningen for deg som ønsker voksenopplæring. Hverdagen er ofte krevende, med familie, jobb og andre forpliktelser. Med nettstudier tilpasser du utdanningen til din hverdag, og studerer når det passer deg. Samtidig velger du selv hvor aktiv du ønsker å være når det gjelder samarbeid med andre studenter, utveksling av erfaringer og kontakt med lærere og rådgivere.

Mange muligheter med voksenopplæring

Voksenopplæring kan være så mangt. Du kan velge å ta videreutdanning for å utvikle deg i din nåværende jobb eller å skaffe deg tilleggskompetanse for å søke annet arbeid. Kanskje har du lang arbeidserfaring og ønsker å få de formelle papirene i orden, eller du mangler generell studiekompetanse, og har behov for å fullføre dette.

Valget er ditt

NKI Nettstudier tilbyr deg hundrevis av studier og kurs innen en rekke fagområder og nivåer. Vi gir deg skreddersydd voksenopplæring, uansett hvem du er og hvilken bakgrunn du har. Vi har alltid ledige studieplasser, oppstart 365 dager i året, og du kan studere når og hvor du vil. Samtidig får du hjelp og personlig oppfølging hele veien.

VI hjelper deg å ta ut ditt potensial – se vårt tilbud av nettstudier og start din utdanning i dag!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk