Hopp til hovedinnholdet

Yrkesrettet utdanning

Yrkesrettet utdanning

Vi tilbyr en rekke yrkesrettede studier som hjelper deg å komme raskt ut i arbeid. Yrkesrettet utdanning passer for deg som vil ha økt kompetanse i din nåværende stilling, og for deg som søker nye utfordringer og arbeidsmuligheter.

Praktisk og aktuell utdanning

Mange bransjer og yrker har behov for korte, praktiske utdanninger. Derfor jobber vi hele tiden med å skreddersy nettstudier og kurs som gir deg konkret kunnskap som er klar til bruk. NKI har et bredt tilbud av aktuelle yrkesrettede utdanninger.

Få et karriereløft

Yrkesrettet utdanning gjør deg både tryggere i den jobben du har i dag, og gjør deg kvalifisert for mer utfordrende arbeidsoppgaver og ansvar. Ønsker du å gå i en ny retning, kan yrkesrettet utdanning være en god start på en spennende karriere. Mange av de som tar etterutdanning får tildelt nye og mer interessante arbeidsoppgaver med mer ansvar etter fullførte studier. Med videreutdanning, sitter du også tryggere ved omstillinger og oppsigelser.

Yrkesrettet utdanning krever ingen formelle forkunnskaper, og du får raskt praktiske ferdigheter som gir deg et løft og kanskje gjør deg sulten på mer?

Finn yrkesrettet utdanning som passer for deg her.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk