Hopp til hovedinnholdet

Skolen avlyser all stedbasert undervisning og legger om til nett! Les mer.

Alt om studier

Nettstudier gir deg muligheten til å studere det du vil, der du er. Hos oss kan du ta en fleksibel utdanning på alle nivåer.

Finn svar på det du lurer på i oversikten under!

Våre stedbaserte studier følger en fast progresjon og har oppstart to ganger i året. Disse studiene passer for deg som ønsker tradisjonell klasseromsundervisning, med et studiemiljø rundt deg. Stedbaserte studier tilbys på heltid og deltid.

Vi tilbyr utdanninger og kurs innen en rekke fagområder. Her ser du de mest populære:

Som en del av noen av fagskoleutdanningene, skal studentene ut i praksis.

NKI tilbyr nettstudier på alle nivåer

Vi tilbyr utdanning via nettstudier på alle nivåer, innen en rekke fagområder. Vi er størst innen fagskoleutdanning og yrkesfag på videregående skole på nett. Det er også mange som tar generell studiekompetanse, korte yrkesrettede utdanninger eller høyskolestudier via oss.

Her har vi samlet alt du bør vite om eksamen ved NKI.

Her har vi samlet alt du bør vite om bestilling av nettstudier ved NKI. Ta kontakt med oss dersom du ikke finner det du leter etter.

Her finner du komplett oversikt over alt du bør vite om betaling og finansiering av utdanning ved NKI. Ta kontakt med oss dersom du ikke finner det du leter etter.

Ledige studieplasser

For at du skal finne den studieformen som passer for nettopp deg, tilbyr vi fire forskjellige måter å studere på:

Våre studierådgivere kan hjelpe deg med det meste i nettstudiene dine. Her finner du informasjon om tilrettelegging og annet nyttig. Ta kontakt med oss dersom du ikke finner det du leter etter.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk