Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Behandling av personopplysninger

NKI Nettstudier arbeider for at din anonymitet og integritet skal bevares på internett. Vi har derfor laget noen retningslinjer for hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Interessentregister

Dersom du ønsker å få tilsendt studieinformasjon fra oss, trenger vi å registrere nødvendig personinformasjon om deg. Dine personopplysninger vil bli behandlet av NKI Nettstudier for å administrere kundeforholdet og for markedsføringsformål. Vi utleverer ikke informasjonen til andre. Du har rett til å kontakte oss for å få vite hvilke personopplysninger som finnes registrert om deg.

Dersom opplysningene er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at opplysningene skal rettes eller tas bort. Ta kontakt med oss dersom dette er ønskelig.

Interessentregisteret slettes automatisk hver 18. måned.

Søkerregister

For å kunne behandle din påmelding til våre studier og kurs er det nødvendig for NKI Nettstudier å oppbevare alle personalia: navn, adresse, telefonnummer, personnummer (11 siffer), arbeidsgiver og arbeidsgivers adresse (hvis arbeidsgiver betaler), samt informasjon om tidligere utdanning og eventuell arbeidserfaring der krav om forkunnskaper må dokumenteres. Informasjonen utleveres ikke til uvedkommende.

Studentregister

For å administrere deg som student er det nødvendig for NKI Nettstudier å oppbevare alle personalia: navn, adresse, telefonnummer, personnummer (11 siffer), samt informasjon om de studier og kurs du gjennomfører og eksamensresultater (karakterer).

Dette er informasjon som vi ved lov er pålagt å oppbevare, og informasjonen kan derfor ikke slettes. Informasjonen utleveres ikke til uvedkommende.

Om din arbeidsgiver betaler for din utdanning og ønsker informasjon om dine eksamensresultater, kan ikke NKI Nettstudier utlevere denne informasjonen uten samtykke fra deg som student.

Om NAV eller trygdekontor betaler for utdanningen din, er NKI Nettstudier pliktig til å gi ut informasjon om deg jf. sysselsettingsloven § 37.

Utlevering av personopplysninger

Personer som er registrert i studentbasen ved NKI Nettstudier, kan be om innsyn i hvilke opplysninger vi har registrert om vedkommende. Slik informasjon vil kun bli utlevert når vedkommende leverer en skriftlig og undertegnet begjæring. Hvis begjæringen skjer ved personlig fremmøte må man legitimere seg. Dette for å sikre at informasjon ikke utleveres til uvedkommende.

NKI Nettstudier leverer lovpliktig informasjon til offentlige organisasjoner som Statistisk Sentralbyrå, Lånekassen, Norsk Vitenskapelig Datatjeneste og NAV.

NKI Nettstudier forholder seg til de til enhver tid gjeldende regler for oppdatering mot Det Sentrale Reservasjonsregister, og utfører løpende vedlikehold av personopplysninger mot offentlig tilgjengelige kilder.

Webanalyse

Informasjon om besøk på våre nettsider blir logget anonymt, ved hjelp av analyseverktøyene Google Analytics og Yahoo! Web Analytics. Vi loggfører ikke personidentifiserbare opplysninger, men benytter disse dataene til statistikk som hjelper oss i arbeidet med å gjøre nettstedet funksjonelt og brukervennlig. Analyseverktøyene bruker “cookies” (informasjonskapsler), som er tekstfiler som plasseres på din datamaskin. Dette benyttes på de fleste nettsteder for å analysere trafikk til og på nettstedet.

Les mer om personvern hos Google og Yahoo. På disse sidene kan du også reservere deg mot vår bruk av anonyme data dersom du ønsker det. Merk at du må gjenta operasjonen dersom du går inn på nettsidene fra en annen datamaskin, eller sletter informasjonskapsler i nettleseren du benytter.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk