Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Bestille nettstudier og kurs

Du kommer enkelt i gang med studiene dine ved NKI Nettstudier. Når vi har registrert din bestilling mottar du en e-post fra oss med brukernavn og passord til nettskolen, slik at du kan gå i gang med dine nettstudier umiddelbart.

Før bestilling av nettstudier

Før du bestiller anbefaler vi deg å gjøre deg kjent med eventuelle opptakskrav og valgfag, hvordan du ønsker å betale, samt sjekke ut dine muligheter for finansiering via Lånekassen, arbeidsgiver eller annet. Du er også pliktet til å lese studiebestemmelsene før du bekrefter bestillingen.

Slik bestiller du

På alle våre nettstudier er det en bestillingsknapp, som legger studiet/kurset i handlekurven. Du kan bestille så mange studier og kurs du vil. I selve bestillingen fyller du inn personopplysninger, velger eventuelle valgfag og huker av for betalingsmåte. Du får beskjed om å sende inn dokumentasjon på forkunnskaper dersom nettstudiet ditt har opptakskrav. Etter påmelding bekrefter du din bestilling.

Er du under 18 år, må studiekontrakten underskrives av en foresatt. Nettstudiet eller kurset må da bestilles ved å sende studiekontrakten per post. Last ned papirversjon av studiekontrakten her.

Etter bestilling

Når du har sendt bestillingen på ditt nettstudium får du en e-post fra oss med bekreftelse på din bestilling samt brukernavn og passord i løpet av noen få dager, slik at du kan gå igang med nettstudiene umiddelbart. Du får også en link til Haugenbok, der du får en oversikt over eventuell pensumlitteratur og mulighet for å kjøpe dette.

Vi ønsker deg velkommen som student ved NKI Nettstudier!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk