Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Studentmiljø og samarbeid

Med rundt 10 000 nettstudenter årlig, 115 nettlærere og 30 administrativt ansatte ved NKI Nettstudier er det et yrende liv i nettskolen vår. Dette gir deg gode muligheter for et sosialt studentliv på nett, dersom du ønsker det.

Bli kjent med dine medstudenter

Mange tror at livet som nettstudent er en ensom tilværelse. Det trenger det ikke å være! Du har mange muligheter for å samarbeide med andre og danne deg et faglig og sosialt nettverk på vår nettskole. Det er stor sannsynlighet for at du finner andre studenter som er pålogget samtidig som deg, og ofte kan de være til stor hjelp dersom du står fast. 

Kanaler for kontakt og samarbeid

Klasserommene:

Alle våre kurs er knyttet til et "klasserom", en møteplass der du kan stille spørsmål, gi svar og diskutere med andre studenter. Her kan du diskutere spesifikke temaer med andre som er opptatt av nøyaktig det samme. Klasserommet er tilgjengelig for alle som studerer det samme som deg, studieledere og lærere.

Når du har knyttet kontakt med en annen student har vi en rekke verktøy som kan komme til nytte, ved siden av klasseroms- og meldingsfunksjonen.

Læringsrommet:

Om du blir student hos oss vil du få tilgang til læringsrommet. Dette tilbys i samarbeid med TeachMeNow.

Læringsrommet tar utgangspunkt i en videosamtale mellom to personer, hvor man avtaler møter med medstudenter eller lærere. Det tilbys en rekke nyttige og moderne verktøy, og man kan jobbe sammen i Office-dokumenter ved hjelp av video, chat og whiteboard. Alt arbeid man har gjort sammen kan lagres i læringsrommet, eller lastes ned til egen pc.

Alt om nettstudier

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk