Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Stedbaserte studier

Våre stedbaserte studier følger en fast progresjon og har oppstart to ganger i året. Disse studiene passer for deg som ønsker tradisjonell klasseromsundervisning, med et studiemiljø rundt deg. Stedbaserte studier tilbys på heltid og deltid.

Vi tilbyr stedbaserte studier i:

Heltidsstudier (dag)
De fleste av våre stedbaserte studier tilbys kun som heltidsstudier på ett eller to semestre. Utdanninger som går over ett semester, gjennomføres som klasseromsundervisning mandag til fredag fra kl. 09:00 – 14:30. Det legges også inn enkelte studiedager og halve dager. Undervisningen er lagt opp på denne måten for at det skal være mulig å kombinere utdanningen med for eksempel henting og levering av barn i barnehage eller på skole.

På de fleste ettårige utdanningene, er det undervisning tre til fire dager i uken. Det legges også inn en studiedag per uke. På studiedagen, jobber studentene med prosjekter, gruppearbeid, forberedelse til forelesninger o.l. 

Deltidsstudier (kveld)
Noen av våre utdanninger tilbys også på deltid som kveldsskole. Utdanningene er de samme som tilbys på dagtid, men deltidsstudier går over to semestre. Undervisningstidene er 17:30 – 21:00, to kvelder per uke. Enkelte helgesamlinger kan forekomme. Kveldsundervisningen er tilrettelagt slik at man skal kunne kombinere utdanningen med full jobb, men det må forventes arbeid med fagstoff utover ren undervisningstid. Eksempler på dette kan være forberedelser og etterarbeid til forelesningene, prosjekter, selvstendig arbeid, gruppearbeid og lignende.

Bring Your Own Device
Som student, benytter du din private datamaskin når du studerer hos oss. Vi bistår med tilkobling til skolens ressurser og tilgang til programvare som inngår i utdanningen. I tillegg vil du få guider for installasjoner og nødvendig nettverkstilkobling i våre skolelokaler. Vi bistår med relevant informasjon og tips for bruk av egen datamaskin for å sikre en optimal studiehverdag. 

Om du skal skaffe deg ny datamaskin til skolestart, anbefaler vi følgende spesifikasjoner:

  • OS: Windows 10 (64 bit)
  • CPU: 2GHz, 64-bit multicore (min. 7:e genrasjon) – eller tilsvarende AMD prosessor
  • RAM: 8 GB
  • Wi-Fi 5
  • HDD: SSD 256 GB
  • GPU: Relevant for utdanninger som benytter Adobe CC. Se Adobes anbefalinger.

OBS: Undervisningen følger Windows versjon av programvarer. Chromebook og nettbrett støttes ikke. 

Her ser du alle våre stedbaserte utdanninger: 

Vi holder til i lyse, trivelige lokaler like ved Stortinget, midt i Oslo sentrum i Nedre Vollgate 8. Det er kort vei til alle byens tilbud, og alle kollektivtilbud er i umiddelbar nærhet. I Oslo tilbyr vi alle våre utdanninger, både halvårige og ettårige, dagtid og kveldstid. Hos oss kan du finne en utdanning som er interessant for deg, med en studieløsning som passer din hverdag.

Du finner oss i nyoppussede lokaler i krysset Leangen/Strindheim, like ved Sirkus Shopping, i Falkenborgvegen 35 C.

I Bergen finner du oss på St. Jakobsplass 9, som er rett over veien for Media City Bergen, 200 meter fra Bystasjonen. Våre lokaler legger grunnlaget for et intimt og inkluderende miljø, der vi gjør vårt ytterste for å skape og å opprettholde en god atmosfære. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk