Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Oslo

Vi holder til i lyse, trivelige lokaler like ved Stortinget, midt i Oslo sentrum i Nedre Vollgate 8. Det er kort vei til alle byens tilbud, og alle kollektivtilbud er i umiddelbar nærhet. I Oslo tilbyr vi alle våre utdanninger, både halvårige og ettårige, dagtid og kveldstid. Hos oss kan du finne en utdanning som er interessant for deg, med en studieløsning som passer din hverdag.

Heltid på dagtid – utdanning over et halvt eller ett år
Alle våre utdanninger som går over ett semester gjennomføres som klasseromsundervisning mandag til fredag fra kl. 09:00 – 14:30. Det legges også inn enkelte studiedager og halve dager. Undervisningen er lagt opp på denne måten for at det skal være mulig å kombinere utdanningen med for eksempel henting og levering av barn i barnehage eller på skole.

På de fleste ettårige utdanningene er det undervisning tre til fire dager i uken.  Det legges også inn en studiedag hvor det forventes at studentene arbeider med prosjekter, gruppearbeid, forberedelse til forelesninger o.l. Etter fullført utdanning hos oss, kan du gå rett ut i jobb. Utdanningene på dagtid har en varighet på et halvt eller ett år.

Deltid på kveldstid – ett år
Noen av våre utdanninger i Oslo tilbys også på deltid som kveldsskole. Utdanningene er de samme som tilbys på dagtid, men går over to semestre. Undervisningstidene er 17:30 – 21:00, to kvelder per uke. Enkelte helgesamlinger kan forekomme. Kveldsundervisningen er tilrettelagt slik at du kan kombinere utdanningen med full jobb, men det må forventes arbeid med fagstoff utover ren undervisningstid.

Åpningstider:
Man-fre: 08-16

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk