Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Studienivå

NKI tilbyr nettstudier på alle nivåer

Vi tilbyr utdanning via nettstudier på alle nivåer, innen en rekke fagområder. Vi er størst innen fagskoleutdanning og yrkesfag på videregående skole på nett. Det er også mange som tar generell studiekompetanse, korte yrkesrettede utdanninger eller høyskolestudier via oss.

Fagskole

Har du lyst til å komme deg raskt i jobb etter fullført utdanning? Eller ønsker du å gjøre et karrierebytte? Da bør du vurdere fagskoleutdanning.

Yrkesrettet utdanning

Vi tilbyr en rekke yrkesrettede utdanninger og kurs som hjelper deg å komme raskt ut i jobb. Yrkesrettet utdanning passer for deg som vil øke kompetansen i nåværende stilling, og for deg som søker nye utfordringer og jobbmuligheter.

Videregående skole | NKI Nettstudier

Det er aldri for sent å fullføre – velg Norges største tilbyder av fag på videregående skole nivå!

Få hjelp til å forbedre karakterene dine

Mangler du ett eller flere fag for å få generell studiekompetanse? Eller trenger du å forbedre karakterene dine? Vi tilbyr både generell studiekompetanse og fordypning i realfag, for deg som ønsker å søke opptak til høyere utdanning.

Yrkesfaglig opplæring fører frem til et yrke og gir yrkeskompetanse med eller uten fag- eller svennebrev.

Påbygging til studiekompetanse | NKI Nettstudier

Har du yrkesfag fra videregående, og trenger studiekompetanse for å komme deg videre. Vi tilbyr påbygging via nettstudier. 

Praksiskandidat

Mangler du fagbrev, men har lang arbeidserfaring? I mange yrker er det en høy andel ufaglærte arbeidstakere. Dette gjør at de ofte får lavere lønn, og at de ikke får fast ansettelse. For disse, kan det være en god investering i egen jobbfremtid å bli praksiskandidat.

Videreutdanning

Vi tilbyr videre- og etterutdanning innen en rekke fagområder, og du kan ta enkle kurs, større studium eller komplette utdanningsløp. 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk