Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Dette sier våre kunder

NKI Nettstudier har lang erfaring med å tilby tilpasset og tilrettelagt opplæring for bedrifter. Se hva våre bedriftskunder sier.

Thon Hotels

I Thon Hotels ønsker vi å gi alle våre gjester en positiv hotellopplevelse hver gang de bor hos oss. Vi har et høyt servicenivå blant våre kunnskapsrike medarbeidere, og tilrettelegger for at våre ansatte skal få mulighet til å utvikle seg på arbeidsplassen. Nettstudier fra NKI har gjort det mulig for oss å tilby etterutdanning for medarbeidere som ønsker å videreutvikle seg og bygge en videre karriere hos oss – parallelt med arbeidet. I skrivende stund er et utvalg av våre medarbeidere studenter hos NKI på fagskolen i Resepsjonsledelse.

I Thon Hotels er vi overbevist om at vi gjennom å investere i våre medarbeidere skaper en mer attraktiv arbeidsplass, engasjement og fornøyde hotellgjester.

Morten Thorvaldsen, konserndirektør – Thon Hotels AS 

Universitetet i Oslo

Eiendomsavdelingen ved Universitetet i Oslo er ansvarlig for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av alle universitetets bygninger, tekniske anlegg og utleiearealer.

I samarbeid med NKI laget vi et studieopplegg for driftspersonell. Det faglige innholdet ble tilpasset og relatert til vår drift og besto av både selvstudium på nett og fellessamlinger. Ansatte som ønsket det, avla eksamen og fikk vitnemål for gjennomført Eiendomsserviceskolen med 30 fagskolepoeng.

Åke Appelqvist, Underdirektør – UiO avdeling for drift og vedlikehold

 

Olympiatoppen

I Olympiatoppen legger vi stor vekt på våre utøveres helhetlige utvikling. I samarbeid med NK Nettstudier legger vi til rette for fleksibel utdanning for våre utøvere. Det kan være krevende å kombinere idrettssatsing, jobb og privatliv med utdanning.

NKIs brede studietilbud og fleksible nettstudiemodell er ideell for mennesker som er mye på farten og som ikke har anledning til å studere på faste oppsatte tider.

Olympiatoppens utøvere får i tillegg rabatt på studiene gjennom avtalen med NKI.

Tonje Hinze, Rådgiver i Olympiatoppen   

Curunova Norge 

Curonova har mer enn 10 års erfaring fra arbeidsrettslige problemstillinger og fra samarbeid med ledelse, HR og tillitsvalgte i virksomheter som omstiller.  Curonova er spesialisert på tjenester knyttet til omstilling uten konflikt, og besitter høy fagkompetanse innen arbeidsrett, prosessveiledning og karriererådgiving. Curonova sitt samfunnsoppdrag er å få folk i arbeid. Oppdraget dreier seg ofte om å støtte enkeltmennesker gjennom en krevende situasjon og snu en tøff beskjed til å bli en døråpner for nye muligheter i arbeidslivet. NKI og Curonova samarbeider for å bidra til å øke den enkeltes muligheter i arbeidslivet og for å forenkle arbeidet med kompetanseheving i den enkelte bedrift. Alle Curonovas samarbeidspartnere oppnår fordelaktige priser på NKIs kurs- og studieportefølje ved å benytte kampanjekoden; CURONOVA ved bestilling av kurs. 

Ønsker du et nærmere innblikk i Curonova og samarbeidet med NKI kan du kontakte daglig leder i Curonova Norge, Heidi Lill M. Oppegaard på tlf 95113124 eller ved å sende henne en epost på heidilill@curonova.no. 

Nordic Choice Hotels

Choice Hotels Norge er opptatt av høyt kvalifiserte medarbeidere og tilrettelegger for kurs og studier sammen med NKI for deres ansatte.

NKIs brede kursportefølje og fleksible studiemodell på nett var viktig for Choice. Choice hotell tilrettelegger for individuell kursing innen Fagområdene, salg og markedsføring, ledelse og HR, hotell- og reiselivsfag i tillegg til økonomifag

Evry

EVRY er Norges største IT-selskap og har omfattende leveranser til norsk og nordisk næringsliv, finanssektoren og offentlige virksomheter innen stat, kommune og helsesektor. EVRY er opptatt av kontinuerlig påfyll av ny kompetanse. Samarbeidet med NKI gir EVRY-ansatte fordelaktig tilgang til yrkesrettede nettstudier innen ledelse, salg og markedsføring.   

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk