Hopp til hovedinnholdet

Dette sier våre kunder

NKI Nettstudier har lang erfaring med å tilby tilpasset og tilrettelagt opplæring for bedrifter. Se hva våre bedriftskunder sier.

 

I Thon Hotels ønsker vi å gi alle våre gjester en positiv hotellopplevelse hver gang de bor hos oss. Vi har et høyt servicenivå blant våre kunnskapsrike medarbeidere, og tilrettelegger for at våre ansatte skal få mulighet til å utvikle seg på arbeidsplassen. Nettstudier fra NKI har gjort det mulig for oss å tilby etterutdanning for medarbeidere som ønsker å videreutvikle seg og bygge en videre karriere hos oss – parallelt med arbeidet. I skrivende stund er et utvalg av våre medarbeidere studenter hos NKI på fagskolen i Resepsjonsledelse.

I Thon Hotels er vi overbevist om at vi gjennom å investere i våre medarbeidere skaper en mer attraktiv arbeidsplass, engasjement og fornøyde hotellgjester.

Morten Thorvaldsen, konserndirektør – Thon Hotels AS 

Eiendomsavdelingen ved Universitetet i Oslo er ansvarlig for forvaltning, drift, vedlikehold og utvikling av alle universitetets bygninger, tekniske anlegg og utleiearealer.

I samarbeid med NKI laget vi et studieopplegg for driftspersonell. Det faglige innholdet ble tilpasset og relatert til vår drift og besto av både selvstudium på nett og fellessamlinger. Ansatte som ønsket det, avla eksamen og fikk vitnemål for gjennomført Eiendomsserviceskolen med 30 fagskolepoeng.

Åke Appelqvist, Underdirektør – UiO avdeling for drift og vedlikehold

 

I Olympiatoppen legger vi stor vekt på våre utøveres helhetlige utvikling. I samarbeid med NK Nettstudier legger vi til rette for fleksibel utdanning for våre utøvere. Det kan være krevende å kombinere idrettssatsing, jobb og privatliv med utdanning.

NKIs brede studietilbud og fleksible nettstudiemodell er ideell for mennesker som er mye på farten og som ikke har anledning til å studere på faste oppsatte tider.

Olympiatoppens utøvere får i tillegg rabatt på studiene gjennom avtalen med NKI.

Tonje Hinze, Rådgiver i Olympiatoppen   

Meld deg på nyhetsbrev

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk