Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

En del av et ledende utdanningsmiljø

ABNU

NKI er en del av Intendia Group, en av de ledende private aktørene innen utdanning og kursvirksomhet i Norge og Sverige.

NKI er en del av utdanningskonsernet Intendia Group, en av de ledende private aktørene innen utdanning og kursvirksomhet i Norge og Sverige.

Intendia driver 13 skoler og virksomheter i Norge og Sverige som tilbyr masterprogrammer, bachelorprogrammer og fagutdanning innenfor områder som kommunikasjon, kreative og administrative fag, salg og service, IT, reiseliv, helse og internasjonale studier, samt arbeidsmarkedsopplæring og videregående utdanningsløp. 

Intendia utvikler skoler for praksisnær utdanning og effektive opplæringsprodukter for bedriftsmarkedet ved å erverve sterke merkevarer og gi disse rom og støtte til å utvikle seg både pedagogisk og kommersielt.

Totalt sett har skolene i Intendia hvert år mer enn 40 000 studenter på heltid og deltid. Dette gjør virksomheten til den nest største private leverandøren av utdanning i Norge. Også i et skandinavisk perspektiv har Intendia posisjonert seg som en av de ledende private aktørene.

Følgende skoler er tilknyttet Intendia:

Berghs School of Communications

Berghs er mange år på rad kåret til verdens beste kommunikasjonsskole. Berghs er en av våre samarbeidspartnere i et skandinavisk samarbeidsprosjekt på høyskolenivå. Berghs elsker all form for kommunikasjon, og har som mål å utdanne fremtidens beste kommunikatører. De har satt en internasjonal standard for kommunikasjonsutdanninger

Bilder Nordic School of Photography

I løpet av snart ti år har Bilder Nordic utviklet seg til å bli en betydelig aktør i norsk fotomiljø, med et internasjonalt renommé, takket være engasjerte studenter, lærere og et sterkt nettverk av fotografer, billedredaktører og andre bransjeaktører som er involvert i skolen. Bilder Nordic startet også nylig et samarbeid med School of Visual Arts i New York, som regnes som en av USAs sterkeste fotoskoler, hvor våre studenter har mulighet til å bygge på til en bachelorgrad

 

Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole ligger i Oslo og tilbyr høyere utdanning innen helsefag og samfunnsfag både i Oslo og på nett. 

Bjørknes Privatskole

Bjørknes Privatskole er en privatistskole som tilbyr både klasseromsundervisning og nettundervisning. Bjørknes Privatskole har over 60 års erfaring med å tilby privatister undervisning, et meget godt læringsmiljø og motiverte medelever.

Competens

Competens tilbyr kurs og studier for personer som har gjort et opphold fra studiene, eller som ikke har hatt mulighet til å fortsette utdanningen sin. Competens tilbyr kurs for å styrke karakterene eller komplettere med kurs som kreves for å komme inn på høyskole eller høyere yrkesfaglige studier. Competens tilbyr også svensk språkopplæring for innvandrere.

Iris

Iris arbeider med funksjonsstyrkende tjenester, integrasjon og matching for å få flere personer in på det ordinære arbeidsmarkedet. Iris driver virksomhet i 70 byer rundt om i Sverige med rundt 500 engasjerte og kunnige medarbeidere.

JobLearn

JobLearn (tidl. Reaktorskolen) er en aktør innen kursvirksomhet og formidling av kvalifisert arbeidskraft. JobLearn tilbyr også skreddersydde tjenester for private og offentlige virksomheter.

Junglemap

Junglemap oppfant NanoLearning i 2006 og streber etter å gjøre e-læring enklere, mer effektiv og rimeligere gjennom innovative læringsmetoder, plattformer og kurser. Junglemap har 500 kunder og over 2 millioner brukere fordelt over 140 land, men dette er bare begynnelsen

MedLearn

MedLearn er et utdanningsselskap med fokus på helse og omsorg. MedLearn sin forretningsidé er å være en komplett utdanningsleverandør av studier på ulike nivåer innen helse og omsorg. MedLearn utdanner ca. 4000 studenter hvert år og driver virksomhet over hele Sverige med rundt 170 medarbeidere.

School of Fashion Industry

School of Fashion Industry sin visjon er å utdanne fagkompetente medarbeidere til den norske moteindustrien. SoFI tilbyr praktisk rettede utdanninger som gjør studentene attraktive for næringslivet. SoFI skal utvikle kunnskap og tro på egne erfaringer i møte med et nytt arbeidsmarked. SoFI ønsker å skape trygghet rundt tekniske og håndverksmessige ferdigheter knyttet til moteindustrien

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk