Hopp til hovedinnholdet

Tilpasset partnermodell

Et velfungerende system for etter- og videreutdanning sikrer at din bedrift til enhver tid har de kunnskaper og ferdigheter som kreves.

Våre omgivelser preges av stadige endringer. Det gjør at så vel medarbeidere som ledere trenger kompetanseheving med jevne mellomrom for å tilpasse seg. Vi vet imidlertid at det kan være tidkrevende og kostbart å videreutdanne de ansatte mens de er i jobb. Vi tilbyr derfor fleksible partnermodeller tilpasset organisasjonens behov, som rene nettstudier eller som et kombinert studieopplegg med samlinger.

NKI Nettstudier leverer yrkesrettede kurs og studier tilpasset din bedrift – velg den partnermodellen som passer deres organisasjon!

NKI Partner – livslang læring

Fleksibelt nettbasert selvstudium

Dette er modellen som passer for bedrifter som ønsker å tilrettelegge for etter- og videreutdanning for deres ansatte, parallelt med jobben. Faglig påfyll gir medarbeiderne økt motivasjon og selvtillit i jobben og fører til bedre omstillingsevne i bedriften. 

NKI tilbyr fordelaktige partnermodeller tilrettelagt for bedrifter som ønsker å investere i sine ansatte. Se hele vårt studietilbud her.

NKI Partner – Hybrid

Fleksibel modell som kombinerer nettbasert selvstudium med samlinger 

Dette er modellen som passer for bedrifter som ønsker et skreddersydd hybrid kursopplegg - tilpasset bedriftens behov for ny kunnskap.

NKI tilbyr kursopplegg med tilpasset faglig innhold innen ledelse, salg og markedsføring.

- Utviklingsprogram i samarbeid med JobLearn og SBDL 

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Telefon: 67 58 88 00

Åpningstider: Mandag-torsdag: 08 – 19, fredag 08 - 16

E-post: partner@nki.no

Ønsker du å bli kontaktet? Du bestemmer selv om du vil bli kontaktet pr epost eller telefon. Klikk her!

Meld deg på nyhetsbrev

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk