Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

NKI blogg

Nøkkelord: nettstudent

Stadig flere velger å studere på nett. Nettstudier gir fleksibilitet til å studere når du vil, hvor du vil og det kan kombineres med jobb, reise og familieliv.

De siste ukene har jeg vært på min faste praksisplass på legesenteret, gjort unna noen eksamener, og i tillegg til dette har jeg også hospitert på sykehus. Jeg har storkost meg med disse oppgavene.

Jeg opplever at de skriftlige eksamenene går lettere, dette mye fordi jeg nå har erfaringer å se tilbake på.  Det har blitt enklere for meg å se helheten i arbeidet, ettersom jeg har fått praktisert både på sykehus og på legesenteret.

Jeg heter Vigdis, er 29 år gammel, samboer, har to flotte gutter på 12 og 2,5 år og bor i Drammen. Jeg studerer Bachelor i Økonomi og Administrasjon hos NKI, og jeg begynte på mine studier nå i høst.

Jeg er utdannet frisør og make-up artist og jeg jobber som daglig leder i en frisørsalong. Etter å ha tenkt i 2-3 år om at jeg ville studere videre, så valgte jeg å kaste meg i det nå i høst.

Hei, mitt navn er Gine Hansen og jeg studerer helsesekretær.
Jeg er 29 år, og studerer på heltid.  Helsesekretær har jeg valgt fordi jeg kan bidra til at andre får innsikt i hvordan de kan bedre sin egen helse. Laboratoriearbeid er jeg også veldig interessert i. Det skal bli spennende å arbeide der når jeg begynner i praksis.

Å studere kan være både spennende, lærerikt og morsomt på samme tid, men studietiden kan også by på faglige utfordringer.  Da er det viktig som student å vite at motivasjon, selvstendighet og tro på seg selv kan være viktige forutsetninger for å lykkes med studiearbeidet.  I gjennomføring av studiet kan det også være lurt å orientere seg om ulike studieteknikker som kan være med på å gjøre hverdagen som student litt enklere.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk