Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

NKI blogg
Fagfornyelsen | NKI
desember 1. 2020

Høsten 2021, innføres det nye læreplaner i videregående skole, som en del av farfornyelsen. Dette innebærer at siste mulighet for å ta eksamen på VG1-nivå på gammel læreplan, er høsten 2021.

Tar fagskoleemne via nettstudier | NKI

Ida Camilla tar fagskoleemnet, Konflikter på jobben, ved siden av jobben som assisterende butikksjef på Kiwi.

3 tips som gjør deg mer bærekraftig | NKI

Det er kun noen få dager til Black Friday, og juleforberedelsene starter for fullt. 

Dette lurer studentene våre på

Her på NKI har vi mange flinke studierådgivere som står klare til å svare på spørsmål. I dette blogginnlegget har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får.

Hvordan fungerer nettstudier | NKI

Lurer du på hvordan nettstudier hos oss fungerer? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene.

Informasjon om koronaviruset | NKI

Vi har på bakgrunn av smittesituasjonen og de nye strenge nasjonale tiltakene som er innført i Norge, valgt å flytte deler av undervisningen over på digitale flater. Praktisk undervisning vil gjennomføres så sant det er mulig å overholde smittevernreglene eller forskyves noe i tid. 

Interiørutdanning via nettstudier | NKI

Cindy driver instagramkontoen Villavang, som har over 73.000 følgere. Her deler hun inspirerende interiørbilder med følgerne sine. Nå studerer hun til å bli interiørdesigner hos oss, for å lære enda mer om interiør.

10 tips til eksamensforberedelser | NKI

Eksamensperioden kan oppleves som den mest stressende tiden for en student, uavhengig av om det er et kurs, fag fra videregående eller om det er på fagskolenivå. Her får du 10 tips til eksamensforberedelsene fra vår eksamensansvarlige, Live.

Nettstudier passer perfekt for meg | NKI

Jeg heter Janne, og jeg har jobbet som Hud-og Spaterapeut i 11 år - 5 av disse til sjøs på et cruiseskip. Der traff jeg min samboer som jeg har to jenter sammen med. Da vi fikk jentene, ble det naturlig at jeg gikk i land, men det ble fort utfordrende å jobbe kveldstid og helger med to små alene.

Drømmer om å starte egen bedrift | NKI

Lillian studerer arbeidsledelse hos oss. Ved siden av studiene, jobber hun 100% som våken nattevakt på Feiring videregående skole. Fritiden bruker hun på samboeren og venner. Hun er veldig interessert i musikk, og elsker å både høre på musikk og å produsere.

Anneli har valgt å omskolere seg for å kunne ta fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, og tar Helse- og oppvekstfag Vg1 via nettstudier hos oss.

Reiselivsmarkedsføring i koronaens tid | NKI

Reiselivsnæringen står i disse dager overfor sine tøffeste utfordringer siden den moderne turismen skjøt fart på midten av forrige århundre. I flere år, har klimaeksperter fortalt oss at vi ikke bør reise, og nå har vi helseeksperter som forteller oss at vi ikke kan reise. Mer enn noen gang har reiselivsvirksomhetene behov for ledere og ansatte med solid kompetanse innen salg og markedsføring.

Faglig påfyll | NKI Nettstudier

Kenneth tar fagskoleemnet, Salgsteknikk. Ved siden av studiene, har han en 100% stilling innen logistikk og salg av treningsutstyr.

Kombinerer nettstudiene med jobb | NKI Nettstudier

Harald er nettopp ferdig med den yrkesrettede utdanningen, Ledelse - varehandel, hos oss. Dette er en utdanning som gir deg kompetanse til å opptre tryggere og mer effektivt i en handelsbedrift.

 

Kombinerer mammapermisjonen med nettstudier | NKI

Ida Margrete tar påbygging til generell studiekompetanse, mens hun er hjemme i permisjon med sin 4 måneder gamle datter. Målet er å bli ferdig innen våren 2021. Derfor blir det intens jobbing og lesing frem mot eksamenene som er i november.

Ny fagskole innen sirkulærøkonomi og klimaregnskap | NKI

Mitt navn er Adela, og jeg er fagansvarlig for NKI sine utdanninger innen bærekraftig handel og sirkulærøkonomi. I tillegg er jeg COO i Development Goals Forum. Jeg har jobbet med bærekraft siden 2017. Bærekraftig utvikling, er med andre ord noe jeg virkelig brenner for- og bruker mye tid på.

Jeg tar fagskoleutdanning ved siden av jobb | NKI

Praktisk ledelse, er en utdanning som gir et godt utgangspunkt for å jobbe som leder i fremtiden. Det er perfekt for Anja, som ønsker å bli driftsleder.

Fagskoleutdanning via nettstudier | NKI Nettstudier

Flere og flere ser nettstudier som en perfekt løsning i en hektisk hverdag. – I begynnelsen var det litt uvant å studere over nett. Da jeg lærte om ting, måtte jeg ofte tenke «er dette noe jeg leste i studieboken eller er det lærermaterialet på nettskolen?». Men etter hvert ble jeg vant til det, og da gikk det veldig fint, forteller Anita Skarpenes (45) fra Knarvik i Hordaland.

Kombinerer nettstudiene med jobb og familieliv | NKI

Vi har snakket med Katrine, som tar Tannhelsesekretær Vg3, via nettstudier.

Vi har ledige studieplasser | NKI

Selv om du ikke fikk tilbud om studieplass gjennom Samordna opptak, kan du fortsatt begynne på studier til høsten. Vi har ledige studieplasser, og det er ikke for sent å søke.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk