Hopp til hovedinnholdet
NKI blogg
Slik lager du en god CV

Det å skrive en god CV kan ofte virke vanskelig, fordi det finnes så mange måter å gjøre det på. Når det finnes mange valg, skaper det ofte forvirring med tanke på hva som egentlig er best. 

NKI nettlærer, Aage

Er du 30-40-50 eller kanskje du er 70 år og lurer på om du skal studere? Er det noen hensikt å studere når man er blitt godt voksen? Finnes det en aldersgrense?

NKI student, Kine Emilie Johnsen

Jeg heter Kine Emilie, jeg er 22 år og bor i Nord-Trøndelag. Jeg er småbarnsmor, og studerer Helsesektretær Vg3 på nett. Jeg vil gjerne dele med dere andre studenter, eller dere som vurderer å studere på nett, hvorfor jeg valgt nettstudier og mine erfaringer gjennom de skoledagene jeg har hatt så langt.

Transport samling

Tett samarbeid med de beste aktørene i bransjen er avgjørende for oss i NKI når kvaliteten i våre transport- og logistikkfagstudier skal løftes ytterligere.

Student blogginnlegg om veien videre

Nå er sommerferien over og det er også mine privatisteksamener. Jeg har hatt en fantastisk ferie sammen med familien, vi har vært i Danmark og barna har storkost seg. Nå er jeg godt i gang med videre studier og har startet på høyskolen, lærerutdanningen ble det til slutt.

Et blogginnlegg om student motivasjon

«Utsett ikke til i morgendet du kan gjøre i dag»…. Enklere sagt enn gjort? 

Hvordan bli kvitt tidstyvene?

Leseplanen er klar! Du vet nøyaktig når du har planlagt innsendingene dine, og til og med fått sneket inn tid til repetisjon før eksamen i planen. 

I følge planen har du tilstrekkelig med tid til å komme gjennom alt du trenger dette semesteret! Du har til og med skrevet ned din motivasjon for studiet, så den kan hentes frem som en påminnelse senere. Halve jobben er så og å si gjort og du er klar for å sette i gang!

Men vent.. 

NKIs Advisory Board medlemmer

Fra venstre: Maiuran Logan, Morten Sannes, Cecilie Bryner, Børge Sandengen, Wenche Halvorsen, Kathrine Myhre, Hallgerd Benan og Tiril Andøl.

august 21. 2017

NKI har fokus på å skape fremtidens utdanning. Vi i NKI har ambisjoner om å styrke vår posisjon som den mest attraktive tilbyderen av utdanning på nett og ønsker å ligge i tet med det siste innen nettløsninger.

Student praksisplass

Jeg har gjort ting i litt rar rekkefølge dette semesteret! Jeg har utsatt praksisplassen.

NKI nettlærer

Jeg er utdannet sykepleier, har grunnfag i vernepleie og studert PPU (praktisk pedagogikk for yrkesfag). Jeg underviser i helse- og oppvekstfag. Jeg bor i Buskerud, nærmere bestemt i flotte Hole Kommune. Jeg er gift, har to barn, en katt, og befinner meg for det meste i hagen og drivhuset når jeg ikke jobber. Jeg er veldig glad i hagen min og alt som spirer og gror.

Tilbake på skole

Årets sommerferie er over, og jeg er igjen i full gang med siste semester!

Nettstudent som er ferdig med eksamen

Nå i disse dager er 8/8 eksamener fullført og jeg venter bare på de siste karakterene.

Studentblogg - Flyttekaos, student, og småbarnsmor

Jeg og familien har brukt nesten en hel måned på pakking, flytting, syke barn og det som hører med. Jo mere stress det blir rundt meg, jo mer slår kroppen seg av. Det passer seg ikke helt i en students hverdag! 

Chatbot HeNKI

Etter flere runder på jakt etter ny studieveileder falt valget på den hel-digitale boten HeNKI. HeNKI tiltrer i stillingen med umiddelbar virkning, og er allerede i gang med å veilede potensielle studenter til riktig fag- og studietilbud.

Nettstudent som sitter og leser til eksamen

Da var endelig 2/5 av vårens eksamener ferdig. Jeg tok tre muntlig eksamener til jul, og har tatt de siste to nå.

NKI nettstudent - motivasjonstips

Som student er det ikke uvanlig å miste motivasjon opptil flere ganger i løpet av studietiden. Trikset er bare å vite hvordan du skal håndtere det. Vi har laget noen punkter som kan hjelpe deg på de dagene du sliter med å finne motivasjonen.

NKI nettstudent, student motivasjon

Det er bare uker igjen til eksamen, og jeg sliter med motivasjonen! Huset ser ut som et middels katastrofeområde, eller ikke middels, det er totale kaos.

NKI nettstudent - God sommer

Som nettstudent har man ikke ferie på samme måte som «vanlige skoleelever». Men det er vel ikke dermed sagt at vi nettstudenter ikke kan ta ferie for det?

Studievalg | NKI Nettstudier

Digitalisering og ny teknologi vil endre behovet for arbeidskraft i fremtiden, men noen studievalg er sikrere enn andre når det gjelder fremtidige jobbmuligheter.

Læringsrommet - utviklet av TeachMeNow

Mange nettstudenter foretrekker å studere alene, men basert på den siste årlige studentundersøkelsen ønsker 1 av 3 samarbeid med andre. Dette har vi tatt på alvor.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk