Hopp til hovedinnholdet
NKI blogg

Å arbeide i resepsjonen har endret seg og er fremdeles i endring. Det er lenge siden det var nok å kunne dele ut nøkler, være serviceinnstilt, samt beherske inn- og utsjekk av gjester.

Ta opp fag som privatist

Mangler du fag fra videregående skole slik at du ikke har Generell studiekompetanse? Da er det på tide å komme seg videre!

Fagskoleutdanning blir stadig mer ettertraktet i arbeidslivet. Nå mener NHO at god tilgang på personer med kompetanse fra fagskole, vil ha stor betydning for Norges fremtidige verdiskapning og velferd.

Uansett hvilket nivå du studerer på er det viktig med gode og tilpassede studietips.

Fra og med opptak til studieåret 2016/2017 gjelder det nytt opptakskrav til grunnskolelærer og 5-årig lektorutdanning.

desember 18. 2015
desember 15. 2015

Om man mangler eksamen fra videregående skole, eller har for dårlige karakterer til å komme inn på den utdanningen man ønsker, stopper karrieren ofte opp. Nå kan du gjøre noe med det.

oktober 30. 2015
oktober 19. 2015
september 21. 2015

NKI intervjuet NKI Nettstudent Joachim V. Gladsø. Han studerer Prosjektlederskolen og jobber som Produksjonsplannlegger.

Samhandlingsreformen (2008-2009) skal sikre at pasienter med sammensatte lidelser blir behandlet av helsepersonell med høy kompetanse, noe som har medført et ekstra behov for økt og spesialisert kompetanse innad i kommunene. Finnmark fylkeskommune har derfor valgt å satse spesielt på eldreomsorg gjennom å prioritere utdanningen Helse, aldring og aktiv omsorg med 20 studentplasser. Studiet er fullfinansiert av Helsedirektoratet og gratis for studentene.

september 14. 2015

Husk! -Fristen for påmelding til høsteksamen er 15. september.

Du melder deg opp til eksamen på privatist web.

For NKI Nettstudier er fagskoler et svært viktig satsningsområde, og vi er stolte av å kunne si at vi er den leverandøren som kan tilby flest fagskoler på nett. Vi tror at fleksibiliteten, som det å studere på nett åpner opp for, gjør at langt flere får mulighet til å få seg en utdanning og åpner opp nye muligheter for å få seg en jobb. Dette er noe vi ved NKI brenner for!

Praktisk utdanning på høyere nivå

Det har den siste tiden vært stort fokus på å fremme landes fagskoler. En fagskoleutdanning skiller seg mye fra en tradisjonell høgskoleutdanning. Utdanningen er mindre akademisk og mer praktisk.

Om du ønsker å komme raskt ut i arbeidslivet kan en fagskoleutdanning kanskje være noe for deg?

I mars måned gjennomførte vi en stor undersøkelse blant våre helsefagstudenter. I alt 102 studenter deltok på undersøkelsen, og dette sier våre studenter;

This site uses cookies. Read more about cookies here. Lukk