Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

NKI blogg
40 prosent angrer på studievalg

I en undersøkelse utført av ManpowerGroup, sier 40 prosent av de spurte at de angrer på studievalget sitt. 

NKI nettstudent, Espen

Mitt navn er Espen Andersen. Jeg er 33, år og har siden juli 2016 studert årsstudium i Webdesign. Til daglig er jeg samboer med Sissel, pappa til Kasper 1 år og jobber som Account manager i Eidsiva bredbånd. 

Alt du må vite om eksamen

Når du er student ved NKI er det viktig at du har informasjon om frister, praktisk informasjon og formelle krav til eksamen. Vi har mange studenter som er usikre på ting rundt eksamen, og ved å lese dette innlegget håper vi det vil avklare hva akkurat du lurer på før eksamen!

Karriereskift

Når du står ved et veiskille og jobben er blitt en pest og en plage, er det på tide å tenke nytt.

Nettstudent, Marius

Et nytt år byr på nye muligheter, og denne gangen med enda flere enn før.

Mastersyken

Stadig flere tar Mastergrad, men er det behov for alle masterutdanningene i arbeidslivet?

Nye løyvekompetansekurs

Gjennom flere tiår har NKI vært ledende leverandør av kurs for den som skal ta løyveeksamen for taxi eller person- og godstransport. Det ønsker vi fortsatt å være, og lanserer nytt kompetansekurs for løyve i ny forbedret versjon. 

Psykiske lidelser hos unge jenter

En ny rapport utarbeidet av Folkehelseinstituttet viser en bekymringsfull økning av psykiske lidelser hos unge jenter.

Praksisplass

Har du jobbet lenge som assistent i barnehage, på sykehjem eller i hjemmesykepleien? Ønsker du å formalisere den kompetansen du har? Da kan praksiskandidatordningen være noe for deg!

Prosjekt Reunion

Gjennom Prosjekt Reunion ønsker vi å sette søkelyset på hva det vil si å lykkes i dagens prestasjonssamfunn.

Regnskapsskolen

NKI Nettstudier har byttet over til Tripletex som leverandør av regnskapssystem for våre studenter i Regnskapsskolen

Det har nettopp blitt et nytt år. Når klokka slår 12 sitter mange av oss med nye mål og forventninger på lur. Et nytt år er symbolet på en ny start. En ny sjanse.

Lurer du på hva du skal bli?

Er du usikker på hva du skal gjøre etter videregående? Eller kanskje du ønsker å omskolere deg? Ikke vær redd, du er ikke den eneste.

NKI nettstudent, Eskil Ryssmo

Foto: Ben Böhmer

Vi har intervjuet NKI nettstudent, Eskil Ryssmo. Han hadde bare to år på yrkesfag og ingen annen formell utdanning. Men likevel utkonkurrerte han alle andre søkere til stillingen som utvikler i Mittanbud. Nå tar han et påbyggingsår ved siden av hans drømmejobb som utvikler.

Når tiden løper ut

Som student er det ikke uvanlig å føle at tiden løper fra en. Man kommer til et visst punkt i skolehverdagen der man føler at man rett og slett står fast, og ikke kommer seg videre. Man får tanker som kan være skremmende og som gir en stor usikkerhet på hvordan man skal komme seg ut av denne klemma. Og hvordan man kan få opp motet til å fortsette med jobbingen.

Studietips, NKI Nettstudier

Det nærmer seg jul, ferie og hygge. Det skal bli så deilig!

Blogginnelgg om fra NKI nettstudent

Julen er rett rundt hjørnet og for mange er dette en tid for avslapning, men ikke for meg. Jeg har hele 10 eksamener jeg må bli ferdig med før jeg kan senke skuldrene, men hvordan skal jeg klare dette?

Interiørskolen

Nordmenn elsker interiør, og stadig flere ønsker å leve av interiørdrømmen. Med Interiørskolen, kan du formalisere kunnskapen, og få papirer på det du kan, slik at du kan gjøre interiørdrømmen til virkelighet.

NKI nettstudent, Kine Emilie

Nå er vi endelig kommet til desember. Vinteren og julen begynner å snike seg inn på oss for fullt. For meg, betyr denne måneden fram til jul, ekstra hard jobbing med studier, samt forberedelse til familieforøkelse.

Hvordan forberede seg til intervjuet?

Å bli innkalt til intervju betyr at du i utgangspunktet er kvalifisert til stillingen. Et jobbintervju handler i det store og det hele om å undersøke om du også besitter de personlige egenskapene bedriften er på jakt etter.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk