Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

NKI blogg
Nettstudier passer perfekt for meg | NKI

Jeg heter Janne, og jeg har jobbet som Hud-og Spaterapeut i 11 år - 5 av disse til sjøs på et cruiseskip. Der traff jeg min samboer som jeg har to jenter sammen med. Da vi fikk jentene, ble det naturlig at jeg gikk i land, men det ble fort utfordrende å jobbe kveldstid og helger med to små alene.

Drømmer om å starte egen bedrift | NKI

Lillian studerer arbeidsledelse hos oss. Ved siden av studiene, jobber hun 100% som våken nattevakt på Feiring videregående skole. Fritiden bruker hun på samboeren og venner. Hun er veldig interessert i musikk, og elsker å både høre på musikk og å produsere.

Anneli har valgt å omskolere seg for å kunne ta fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, og tar Helse- og oppvekstfag Vg1 via nettstudier hos oss.

Reiselivsmarkedsføring i koronaens tid | NKI

Reiselivsnæringen står i disse dager overfor sine tøffeste utfordringer siden den moderne turismen skjøt fart på midten av forrige århundre. I flere år, har klimaeksperter fortalt oss at vi ikke bør reise, og nå har vi helseeksperter som forteller oss at vi ikke kan reise. Mer enn noen gang har reiselivsvirksomhetene behov for ledere og ansatte med solid kompetanse innen salg og markedsføring.

Kombinerer nettstudiene med jobb | NKI Nettstudier

Harald er nettopp ferdig med den yrkesrettede utdanningen, Ledelse - varehandel, hos oss. Dette er en utdanning som gir deg kompetanse til å opptre tryggere og mer effektivt i en handelsbedrift.

 

Ny fagskole innen sirkulærøkonomi og klimaregnskap | NKI

Mitt navn er Adela, og jeg er fagansvarlig for NKI sine utdanninger innen bærekraftig handel og sirkulærøkonomi. I tillegg er jeg COO i Development Goals Forum. Jeg har jobbet med bærekraft siden 2017. Bærekraftig utvikling, er med andre ord noe jeg virkelig brenner for- og bruker mye tid på.

Jeg tar fagskoleutdanning ved siden av jobb | NKI

Praktisk ledelse, er en utdanning som gir et godt utgangspunkt for å jobbe som leder i fremtiden. Det er perfekt for Anja, som ønsker å bli driftsleder.

Fagskoleutdanning via nettstudier | NKI Nettstudier

Flere og flere ser nettstudier som en perfekt løsning i en hektisk hverdag. – I begynnelsen var det litt uvant å studere over nett. Da jeg lærte om ting, måtte jeg ofte tenke «er dette noe jeg leste i studieboken eller er det lærermaterialet på nettskolen?». Men etter hvert ble jeg vant til det, og da gikk det veldig fint, forteller Anita Skarpenes (45) fra Knarvik i Hordaland.

Kombinerer nettstudiene med jobb og familieliv | NKI

Vi har snakket med Katrine, som tar Tannhelsesekretær Vg3, via nettstudier.

Vi har ledige studieplasser | NKI

Selv om du ikke fikk tilbud om studieplass gjennom Samordna opptak, kan du fortsatt begynne på studier til høsten. Vi har ledige studieplasser, og det er ikke for sent å søke.

Ta videregående via nettstudier | NKI

Katrine har vært nettstudent hos oss i snart 3 år. Hun begynte på Helse- og oppvekstfag Vg1, og har fortsatt på Vg2 og Vg3. Nå studerer hun Tannhelsesekretær Vg3.

Jeg kombinerer nettstudiene med jobb og familie | NKI

Vi har snakket med Aysel, som går på fagskoleutdanningen, Arbeidslederskolen. Dette er en praktisk utdanning som kvalifiserer deg til å bli leder eller mellomleder.

Fagskole vs. høyere utdanning | NKI Nettstudier

Sliter du med å bestemme deg for hvilken utdanning som er riktig for deg, og er du usikker på om du skal velge fagskole eller høyere utdanning? Her kan du lese mer om forskjellen mellom de to utdanningsnivåene.

Utdanningen, Medisinsk sekretær, ble løsningen da jeg måtte omskolere meg | NKI

Monica Miranda , gikk hotell- og næring på videregående, og arbeidet tidligere som kokk. Da hun skadet skulderen, måtte hun finne en ny yrkesvei.

Nå kan du studere mens du mottar dagpenger | NKI

Nå kan du som mottar dagpenger, kan studere så lenge du ikke får støtte fra Lånekassen. Denne ordningen gjelder foreløpig frem til 1. juli 2021.

Praksisplassen ble min nye arbeidsplass | NKI

Ijaz har nettopp fullført fagskoleutdanningen, Butikkledelse. Dette er en fagskoleutdanning som gir deg kunnskapen du trenger både i fysisk butikk, i nettbutikk, hos leverandører og hos samarbeidspartnere.

Tips til studievalg | NKI

Er du førstegangssøker, på jakt etter en videreutdanning, eller er det på tide med en karriereendring? Her deler vår studierådgiver, Madeleine, 6 tips til hva du bør tenke igjennom før du velger utdanning.

Jeg er godt forberedt på det som venter ute i jobb | NKI

Lenddite har snart fullført fagskoleutdanningen, Regnskapskonsulent. Ved siden av skolen, jobber hun deltid som administrasjonskonsulent. Vi har snakket med henne for å finne ut hvorfor hun valgte denne utdanningen, og hva hun synes om den.

Jobbsøk og sosiale medier | NKI

Sosiale medier blir en stadig større del av en jobbsøkerprosess. Derfor er det viktig å fremstå profesjonelt overfor en potensiell arbeidsgiver.

Tips til CV | NKI

Når du skal søke jobb, er en god CV avgjørende. Dette er kanskje den viktigste faktoren som avgjør om du kommer til intervju- eller ikke. Her deler vi våre beste tips til å skrive en god CV.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk