Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

NKI blogg

Om man mangler eksamen fra videregående skole, eller har for dårlige karakterer til å komme inn på den utdanningen man ønsker, stopper karrieren ofte opp. Nå kan du gjøre noe med det.

oktober 30. 2015
oktober 19. 2015
september 21. 2015

NKI intervjuet NKI Nettstudent Joachim V. Gladsø. Han studerer Prosjektlederskolen og jobber som Produksjonsplannlegger.

Samhandlingsreformen (2008-2009) skal sikre at pasienter med sammensatte lidelser blir behandlet av helsepersonell med høy kompetanse, noe som har medført et ekstra behov for økt og spesialisert kompetanse innad i kommunene. Finnmark fylkeskommune har derfor valgt å satse spesielt på eldreomsorg gjennom å prioritere utdanningen Helse, aldring og aktiv omsorg med 20 studentplasser. Studiet er fullfinansiert av Helsedirektoratet og gratis for studentene.

september 14. 2015

Husk! -Fristen for påmelding til høsteksamen er 15. september.

Du melder deg opp til eksamen på privatist web.

For NKI Nettstudier er fagskoler et svært viktig satsningsområde, og vi er stolte av å kunne si at vi er den leverandøren som kan tilby flest fagskoler på nett. Vi tror at fleksibiliteten, som det å studere på nett åpner opp for, gjør at langt flere får mulighet til å få seg en utdanning og åpner opp nye muligheter for å få seg en jobb. Dette er noe vi ved NKI brenner for!

Praktisk utdanning på høyere nivå

Det har den siste tiden vært stort fokus på å fremme landes fagskoler. En fagskoleutdanning skiller seg mye fra en tradisjonell høgskoleutdanning. Utdanningen er mindre akademisk og mer praktisk.

Om du ønsker å komme raskt ut i arbeidslivet kan en fagskoleutdanning kanskje være noe for deg?

I mars måned gjennomførte vi en stor undersøkelse blant våre helsefagstudenter. I alt 102 studenter deltok på undersøkelsen, og dette sier våre studenter;

Apple, Google, Microsoft, HP, Bill Gates foundation, utdanningsministere, skoleledere, elever, foreldre og teknologi bedrifter var alle tilstede.

Er det mulig å forene alle utdanningsinstitusjoner sammen i ett bygg?

Norske studenter er i snitt fornøyde med eget studieprogram, men det er store variasjoner mellom ulike utdanninger og institusjoner. Gjennomgående er studentene minst fornøyde med individuell oppfølging og veiledning, mens arbeidslivsrelevans og læringsutbytte får best vurdering. Det viser resultatene fra andre runde med den nasjonale studentundersøkelsen Studiebarometeret, som ble lagt frem 3.2.15.

Med vår nye visjon -” Vi skaper fremtidens utdanning”, sier NKI at vi skal være lekne, nytenkende og innovative innenfor det vi tilbyr på nett i årene fremover. Vi forteller at måten vi formidler våre produkter på skal gi deg som student en god læringsopplevelse og økt læringseffekt slik at du når dine mål. NKI er opptatt av at den enkelte student som velger oss skal vite at vi holder det vi lover, og at vi leverer solid kvalitet både på produkt og på den personlige oppfølgingen du får underveis i studiet. Vi har fokus på å hele tiden rekruttere de beste nettlærerne og blant våre egne ansatte. 

Det nye året har bare så vidt kommet i gang og mange ser på dette som en gylden mulighet til å begynne med videreutdanning.

Besøk oss på utdanningsmessen i Oslo, Bergen og Trondheim.

Nå nærmer julen seg og det er tid for å ta et pust i bakken, slappe av og kose deg. Julen er også tiden hvor du kan unne deg en pause fra studier og hverdagens stress og mas. Her får du noen tips som kan hjelpe deg til å senke skuldrene og nyte høytiden.

Jubelhilsen fra Gine Hansen, Autorisert helsesekretær.

Da har jeg kommet i mål med helsesekretær-utdanningen :)
Hurra!! Jeg har bestått alle eksamener, fått vitnemål og autorisasjon.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk