Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

NKI blogg

Forfatter: NKI

Stor interesse for nettstudier | NKI

Anja og Ida Margrete er strålende fornøyde med å studere på nett

Aldri før har nettstudier vært like populært som det er nå. Den digitale utviklingen, kombinert med den verdenssituasjonen vi er inne i, har gjort at interessen for nettstudier virkelig har skutt fart det siste året.

4 grunner til å velge fagskole | NKI

Er du usikker på om fagskole er noe for deg? Her er fire grunner du bør se nærmere på.

Kombinerer studiene med småbarnsliv og eget firma | NKI

Tina har tatt fagskoleutdanningen, Advokatsekretær. Vi har snakket med henne for å finne ut hvordan hun kombinerte studiene med det å være alenemor, og hva hun likte best med utdanningen.

Nytt år - nye muligheter | NKI

Et nytt år er på mange måter en ny start. Dette kan være det lille puffet du trenger for å komme i gang med studiene igjen eller ta opp det faget du mangler fra videregående slik at du kan komme deg videre.  

Fikk jobb før hun var ferdig med studiene | NKI

Synnøve har gått Medisinsk sekretær, en utdanning som går over ett semester. Vi snakket med henne på siste skoledag i januar. Da var hun klar til å starte i ny jobb på et tannlegekontor.

Faglig påfyll | NKI Nettstudier

Kenneth tar fagskoleemnet, Salgsteknikk. Ved siden av studiene, har han en 100% stilling innen logistikk og salg av treningsutstyr.

Kombinerer mammapermisjonen med nettstudier | NKI

Ida Margrete tar påbygging til generell studiekompetanse, mens hun er hjemme i permisjon med sin 4 måneder gamle datter. Målet er å bli ferdig innen våren 2021. Derfor blir det intens jobbing og lesing frem mot eksamenene som er i november.

Kombinerer jobb og nettstudier | NKI

Thea Emilie tar fagskoleutdanningen, Logistikkfagskolen- arbeidsleder logistikk, ved siden av en fulltidsstilling hos Toyota. Dette er en spennende utdanning som fokuserer på bedriftens kapasitetsutnyttelse og økonomiske konsekvenser i et helhetlig perspektiv.

Det grønne skiftet | NKI

Vi har snakket med Sylvia Weddegjerde Skjelderup, som er lærer på fagskoleutdanningen, Sirkulærøkonomi og klimaregnskap. Her forteller hun litt om seg selv, og hvem denne utdanningen passer for.

Hvordan fungerer nettstudier | NKI

Lurer du på hvordan nettstudier hos oss fungerer? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene.

Informasjon om koronaviruset | NKI

Vi har på bakgrunn av smittesituasjonen og de nye strenge nasjonale tiltakene som er innført i Norge, valgt å flytte deler av undervisningen over på digitale flater. Praktisk undervisning vil gjennomføres så sant det er mulig å overholde smittevernreglene eller forskyves noe i tid. 

Nettstudier passer perfekt for meg | NKI

Jeg heter Janne, og jeg har jobbet som Hud-og Spaterapeut i 11 år - 5 av disse til sjøs på et cruiseskip. Der traff jeg min samboer som jeg har to jenter sammen med. Da vi fikk jentene, ble det naturlig at jeg gikk i land, men det ble fort utfordrende å jobbe kveldstid og helger med to små alene.

Drømmer om å starte egen bedrift | NKI

Lillian studerer arbeidsledelse hos oss. Ved siden av studiene, jobber hun 100% som våken nattevakt på Feiring videregående skole. Fritiden bruker hun på samboeren og venner. Hun er veldig interessert i musikk, og elsker å både høre på musikk og å produsere.

Anneli har valgt å omskolere seg for å kunne ta fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, og tar Helse- og oppvekstfag Vg1 via nettstudier hos oss.

Reiselivsmarkedsføring i koronaens tid | NKI

Reiselivsnæringen står i disse dager overfor sine tøffeste utfordringer siden den moderne turismen skjøt fart på midten av forrige århundre. I flere år, har klimaeksperter fortalt oss at vi ikke bør reise, og nå har vi helseeksperter som forteller oss at vi ikke kan reise. Mer enn noen gang har reiselivsvirksomhetene behov for ledere og ansatte med solid kompetanse innen salg og markedsføring.

Kombinerer nettstudiene med jobb | NKI Nettstudier

Harald er nettopp ferdig med den yrkesrettede utdanningen, Ledelse - varehandel, hos oss. Dette er en utdanning som gir deg kompetanse til å opptre tryggere og mer effektivt i en handelsbedrift.

 

Jeg tar fagskoleutdanning ved siden av jobb | NKI

Praktisk ledelse, er en utdanning som gir et godt utgangspunkt for å jobbe som leder i fremtiden. Det er perfekt for Anja, som ønsker å bli driftsleder.

Kombinerer nettstudiene med jobb og familieliv | NKI

Vi har snakket med Katrine, som tar Tannhelsesekretær Vg3, via nettstudier.

Vi har ledige studieplasser | NKI

Selv om du ikke fikk tilbud om studieplass gjennom Samordna opptak, kan du fortsatt begynne på studier til høsten. Vi har ledige studieplasser, og det er ikke for sent å søke.

Ta videregående via nettstudier | NKI

Katrine har vært nettstudent hos oss i snart 3 år. Hun begynte på Helse- og oppvekstfag Vg1, og har fortsatt på Vg2 og Vg3. Nå studerer hun Tannhelsesekretær Vg3.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk