Skip to main content

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

NKI blogg

Forfatter: NKI

Nettstudier passer perfekt for meg | NKI

Jeg heter Janne, og jeg har jobbet som Hud-og Spaterapeut i 11 år - 5 av disse til sjøs på et cruiseskip. Der traff jeg min samboer som jeg har to jenter sammen med. Da vi fikk jentene, ble det naturlig at jeg gikk i land, men det ble fort utfordrende å jobbe kveldstid og helger med to små alene.

Drømmer om å starte egen bedrift | NKI

Lillian studerer arbeidsledelse hos oss. Ved siden av studiene, jobber hun 100% som våken nattevakt på Feiring videregående skole. Fritiden bruker hun på samboeren og venner. Hun er veldig interessert i musikk, og elsker å både høre på musikk og å produsere.

Anneli har valgt å omskolere seg for å kunne ta fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, og tar Helse- og oppvekstfag Vg1 via nettstudier hos oss.

Reiselivsmarkedsføring i koronaens tid | NKI

Reiselivsnæringen står i disse dager overfor sine tøffeste utfordringer siden den moderne turismen skjøt fart på midten av forrige århundre. I flere år, har klimaeksperter fortalt oss at vi ikke bør reise, og nå har vi helseeksperter som forteller oss at vi ikke kan reise. Mer enn noen gang har reiselivsvirksomhetene behov for ledere og ansatte med solid kompetanse innen salg og markedsføring.

Faglig påfyll | NKI Nettstudier

Kenneth tar fagskoleemnet, Salgsteknikk. Ved siden av studiene, har han en 100% stilling innen logistikk og salg av treningsutstyr.

Kombinerer nettstudiene med jobb | NKI Nettstudier

Harald er nettopp ferdig med den yrkesrettede utdanningen, Ledelse - varehandel, hos oss. Dette er en utdanning som gir deg kompetanse til å opptre tryggere og mer effektivt i en handelsbedrift.

 

Kombinerer mammapermisjonen med nettstudier | NKI

Ida Margrete tar påbygging til generell studiekompetanse, mens hun er hjemme i permisjon med sin 4 måneder gamle datter. Målet er å bli ferdig innen våren 2021. Derfor blir det intens jobbing og lesing frem mot eksamenene som er i november.

Jeg tar fagskoleutdanning ved siden av jobb | NKI

Praktisk ledelse, er en utdanning som gir et godt utgangspunkt for å jobbe som leder i fremtiden. Det er perfekt for Anja, som ønsker å bli driftsleder.

Informasjon om koronaviruset | NKI

Smittesituasjonen tilsier nå at vi vil starte alle våre utdanninger som normalt denne høsten. Vi i NKI, er ansvarlige for at de generelle smittevern-bestemmelsene overholdes. Ansatte og studenter ved skolen skal følge de samme smittevernrådene som ellers i arbeidslivet.

Kombinerer nettstudiene med jobb og familieliv | NKI

Vi har snakket med Katrine, som tar Tannhelsesekretær Vg3, via nettstudier.

Vi har ledige studieplasser | NKI

Selv om du ikke fikk tilbud om studieplass gjennom Samordna opptak, kan du fortsatt begynne på studier til høsten. Vi har ledige studieplasser, og det er ikke for sent å søke.

Ta videregående via nettstudier | NKI

Katrine har vært nettstudent hos oss i snart 3 år. Hun begynte på Helse- og oppvekstfag Vg1, og har fortsatt på Vg2 og Vg3. Nå studerer hun Tannhelsesekretær Vg3.

Kombinerer studiene med småbarnsliv og eget firma | NKI

Tina har tatt fagskoleutdanningen, Advokatsekretær. Vi har snakket med henne for å finne ut hvordan hun kombinerte studiene med det å være alenemor, og hva hun likte best med utdanningen.

Jeg kombinerer nettstudiene med jobb og familie | NKI

Vi har snakket med Aysel, som går på fagskoleutdanningen, Arbeidslederskolen. Dette er en praktisk utdanning som kvalifiserer deg til å bli leder eller mellomleder.

5 grunner til å velge fagskole | NKI

Er du usikker på om fagskole er noe for deg? Her er fem grunner du bør se nærmere på.

Fagskole vs. høyere utdanning | NKI Nettstudier

Sliter du med å bestemme deg for hvilken utdanning som er riktig for deg, og er du usikker på om du skal velge fagskole eller høyere utdanning? Her kan du lese mer om forskjellen mellom de to utdanningsnivåene.

Nå kan du studere mens du mottar dagpenger | NKI

Nå kan du som mottar dagpenger, kan studere så lenge du ikke får støtte fra Lånekassen. Denne ordningen gjelder foreløpig frem til 1. juli 2021.

Praksisplassen ble min nye arbeidsplass | NKI

Ijaz har nettopp fullført fagskoleutdanningen, Butikkledelse. Dette er en fagskoleutdanning som gir deg kunnskapen du trenger både i fysisk butikk, i nettbutikk, hos leverandører og hos samarbeidspartnere.

Fikk jobb før hun var ferdig med studiene | NKI

Synnøve har gått Medisinsk sekretær, en utdanning som går over ett semester. Vi snakket med henne på siste skoledag i januar. Da var hun klar til å starte i ny jobb på et tannlegekontor.

Jeg er godt forberedt på det som venter ute i jobb | NKI

Lenddite har snart fullført fagskoleutdanningen, Regnskapskonsulent. Ved siden av skolen, jobber hun deltid som administrasjonskonsulent. Vi har snakket med henne for å finne ut hvorfor hun valgte denne utdanningen, og hva hun synes om den.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk