Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

NKI blogg

Forfatter: Celine Elserud

Hvordan få drømmejobben?

Når du skal lage CV, er noe av det viktigste at du sørger for at CV-en din viser at du har ferdighetene det blir spurt etter i jobbeskrivelsen.

Er du usikker på hva du skal gjøre etter videregående? Eller kanskje du ønsker å omskolere deg? Ikke vær redd, du er ikke den eneste.

Hvordan forberede seg til intervjuet?

Å bli innkalt til intervju betyr at du i utgangspunktet er kvalifisert til stillingen. Et jobbintervju handler i det store og det hele om å undersøke om du også besitter de personlige egenskapene bedriften er på jakt etter.

Hvordan skille seg ut i et hav av gode kandidater?

Det å skrive en god søknad krever forberedelse. Les stillingsutlysningen nøye, finn ut hva de vil ha og gi dem det. Søknaden blir nemlig et svar på stillingsutlysningen.

Slik lager du en god CV

Det å skrive en god CV kan ofte virke vanskelig, fordi det finnes så mange måter å gjøre det på. Når det finnes mange valg, skaper det ofte forvirring med tanke på hva som egentlig er best. 

NKI nettstudent - motivasjonstips

Som student er det ikke uvanlig å miste motivasjon opptil flere ganger i løpet av studietiden. Trikset er bare å vite hvordan du skal håndtere det. Vi har laget noen punkter som kan hjelpe deg på de dagene du sliter med å finne motivasjonen.

Hvordan er arbeidsdagen til en studierådgiver hos NKI? Den er spennende! Dagene er varierte og lærerike. Og hektiske og innholdsrike.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk