Hopp til hovedinnholdet
20. desember 2013

Du verden så heldig jeg er, jeg svever for øyeblikket på en rosa sky!

De siste ukene har jeg vært på min faste praksisplass på legesenteret, gjort unna noen eksamener, og i tillegg til dette har jeg også hospitert på sykehus. Jeg har storkost meg med disse oppgavene.

Jeg opplever at de skriftlige eksamenene går lettere, dette mye fordi jeg nå har erfaringer å se tilbake på.  Det har blitt enklere for meg å se helheten i arbeidet, ettersom jeg har fått praktisert både på sykehus og på legesenteret.

Ved arbeidsplassene møter jeg mange hyggelige kollegaer. De er svært hjelpsomme og imøtekommende, og jeg opplever et godt arbeidsmiljø rundt meg. Det er betryggende å tenke på at når jeg er ferdig utdannet, vil jeg møte på mennesker som vil ta i mot meg med støtte og en hjelpende hand om jeg skulle trenge det.

Når det kommer til selve arbeidet med pasienter opplever jeg at de er svært forståelsesfulle for at jeg er student. De er tålmodige, og lar meg få praktisert det jeg trenger for å kunne tilegne meg den erfaringen og kunnskapen som er nødvendig i praksisperioden. Jeg ønsker derfor å rose dem for det.

Når det kommer til praksis åpner det seg stadig nye dører for å lære mer, og jeg har allerede fått tilbud om praksis plass på et sykehus i Oslo, fantastisk!  Jeg har også blitt lovet at de skal kontakte meg om det skulle dukke opp ledige stillinger som helsesekretær etter at jeg er ferdig med studieløpet.

Men nå er tiden inne for å reflektere og se tilbake på året som har gått, det vil være med på å gjøre det lettere å se hva jeg må jobbe mer med i året som kommer. Jeg skal sette meg realistiske mål og finne ut hvordan jeg skal jobbe for å klare å oppnå dem, men først og fremst vil jeg ta meg en velfortjent juleferie, og nyte den.

Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nyttår!

Gine :)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk