Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Utdanningen, Medisinsk sekretær, ble løsningen da jeg måtte omskolere meg | NKI

Monica Miranda , gikk hotell- og næring på videregående, og arbeidet tidligere som kokk. Da hun skadet skulderen, måtte hun finne en ny yrkesvei.

Stor interesse for nettstudier | NKI

Anja og Ida Margrete er strålende fornøyde med å studere på nett

Aldri før har nettstudier vært like populært som det er nå. Den digitale utviklingen, kombinert med den verdenssituasjonen vi er inne i, har gjort at interessen for nettstudier virkelig har skutt fart det siste året.

4 grunner til å velge fagskole | NKI

Er du usikker på om fagskole er noe for deg? Her er fire grunner du bør se nærmere på.

Kombinerer studiene med småbarnsliv og eget firma | NKI

Tina har tatt fagskoleutdanningen, Advokatsekretær. Vi har snakket med henne for å finne ut hvordan hun kombinerte studiene med det å være alenemor, og hva hun likte best med utdanningen.

Julehilsen fra rektor | NKI

Julen nærmer seg med stormskritt, og hverdagen preges av behovet for å runde av året på en god måte – komme i mål med prosjekter, eksamen, juleforberedelser og annet. Desember er også en tid for ettertanke og oppsummering av året som har gått og ønsker for det nye året som kommer.

Fikk jobb før hun var ferdig med studiene | NKI

Synnøve har gått Medisinsk sekretær, en utdanning som går over ett semester. Vi snakket med henne på siste skoledag i januar. Da var hun klar til å starte i ny jobb på et tannlegekontor.

Faglig påfyll | NKI Nettstudier

Kenneth tar fagskoleemnet, Salgsteknikk. Ved siden av studiene, har han en 100% stilling innen logistikk og salg av treningsutstyr.

Kombinerer mammapermisjonen med nettstudier | NKI

Ida Margrete tar påbygging til generell studiekompetanse, mens hun er hjemme i permisjon med sin 4 måneder gamle datter. Målet er å bli ferdig innen våren 2021. Derfor blir det intens jobbing og lesing frem mot eksamenene som er i november.

Jeg har fått veldig godt utbytte av utdanningen | NKI

Tidligere student, Arissara, har nå vært ett år i jobb etter at hun fullførte utdanningen hos oss. Vi har spurt henne om hvordan hun føler at utdanningen forberedte henne på arbeidslivet.

Bærekraftig jul | NKI

Julen nærmer seg med stormskritt, og selv om feiringen blir litt annerledes i år, har vi fortsatt de samme forberedelsene som alltid.  

Kombinerer jobb og nettstudier | NKI

Thea Emilie tar fagskoleutdanningen, Logistikkfagskolen- arbeidsleder logistikk, ved siden av en fulltidsstilling hos Toyota. Dette er en spennende utdanning som fokuserer på bedriftens kapasitetsutnyttelse og økonomiske konsekvenser i et helhetlig perspektiv.

Det grønne skiftet | NKI

Vi har snakket med Sylvia Weddegjerde Skjelderup, som er lærer på fagskoleutdanningen, Sirkulærøkonomi og klimaregnskap. Her forteller hun litt om seg selv, og hvem denne utdanningen passer for.

Fagfornyelsen | NKI
desember 1. 2020

Høsten 2020, ble det innført nye læreplaner i videregående skole, som en del av fagfornyelsen. Dette innebærer at siste mulighet for å ta eksamen på VG1-nivå på gammel læreplan, er høsten 2021.

Tar fagskoleemne via nettstudier | NKI

Ida Camilla tar fagskoleemnet, Konflikter på jobben, ved siden av jobben som assisterende butikksjef på Kiwi.

3 tips som gjør deg mer bærekraftig | NKI

Det er kun noen få dager til Black Friday, og juleforberedelsene starter for fullt. 

Dette lurer studentene våre på

Her på NKI har vi mange flinke studierådgivere som står klare til å svare på spørsmål. I dette blogginnlegget har vi samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får.

Hvordan fungerer nettstudier | NKI

Lurer du på hvordan nettstudier hos oss fungerer? Her får du svar på noen av de vanligste spørsmålene.

Informasjon om koronaviruset | NKI

Vi har på bakgrunn av smittesituasjonen og de nye strenge nasjonale tiltakene som er innført i Norge, valgt å flytte deler av undervisningen over på digitale flater. Praktisk undervisning vil gjennomføres så sant det er mulig å overholde smittevernreglene eller forskyves noe i tid. 

10 tips til eksamensforberedelser | NKI

Eksamensperioden kan oppleves som den mest stressende tiden for en student, uavhengig av om det er et kurs, fag fra videregående eller om det er på fagskolenivå. Her får du 10 tips til eksamensforberedelsene fra vår eksamensansvarlige, Live.

Nettstudier passer perfekt for meg | NKI

Jeg heter Janne, og jeg har jobbet som Hud-og Spaterapeut i 11 år - 5 av disse til sjøs på et cruiseskip. Der traff jeg min samboer som jeg har to jenter sammen med. Da vi fikk jentene, ble det naturlig at jeg gikk i land, men det ble fort utfordrende å jobbe kveldstid og helger med to små alene.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk