Hopp til hovedinnholdet

Oppdatert info om Covid-19. Les mer.

Forfatter: Marit Grorud

Fagfornyelsen | NKI
desember 1. 2020

Høsten 2021, innføres det nye læreplaner i videregående skole, som en del av farfornyelsen. Dette innebærer at siste mulighet for å ta eksamen på VG1-nivå på gammel læreplan, er høsten 2021.

Får fagbrev på arbeidsplassen | NKI

I høst startet vi et spennende samarbeid med Junit – en fagforening som organiserer arbeidstakere innen fly- og servicenæringen. Junit har et ønske om å tilby sine medlemmer med lang fartstid innen yrkeslivet, muligheten til å formalisere kompetanse sin ved å oppnå fagbrev innen salg, kontor- og administrasjon, logistikk og reiseliv, og vi er så heldige å få lov til å være med på denne reisen.

Tannhelsesekretær Vg3

Vi er stolte av å kunne presentere det yrkesfaglige kurset, Tannhelsesekretær! NKI satser på yrkesfag fordi vi mener at det vil være en stadig økende etterspørsel etter yrkesfagutdannede i årene fremover.

2018 blir yrkesfagenes år!

Det har vært en god økning av søkere til yrkesfag – til glede for arbeidslivet! Nå skal det satses bredt på fagkompetanse, for både unge og voksne med realkompetanse. Den ordinære søknadsfristen for inntak til videregående skole var 1.mars og tallene etter årets søkerrunde er nå klare.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk