31. januar 2019

Drømmer du om å bli bilselger?

Nå kan drømmen om å bli bilselger bli virkelighet med vår bilselgerutdanning som vi arrangerer i samarbeid med Bilakademiet.

Drømmer du om å bli bilselger?

Generasjonsskifte
Et generasjonsskifte står for døren. Kundene blir stadig mer kunnskapsrike og de er mer bevisste på hva de vil ha. Konkurransen om kundene er stor og kravet til bilselgerne er derfor økende på områder som produktkunnskap, kundebehandling og økonomi. Det er derfor viktig at dagens bilselgere er troverdige og gode kunderådgivere. Derfor har vi i samarbeid med Bilakademiet utviklet et kurs der du lærer alt du trenger for å bli en profesjonell bilselger.

Bilakademiet
Bilakademiet har utdannet bilselgere for det norske markedet i 23 år. Mange tidligere studenter har i dag stillinger som ledere for bilforhandlere, som salgssjefer og som selgere i bilbedrifter rundt om i landet. De har avtaler med bilforhandlere i de fleste store norske byene. Disse tilbyr praksisplasser til motiverte og dyktige studenter. Dette er en stor fordel fordi en praksisplass ofte er avgjørende for å få erfaringen som skal til for å få fast ansettelse.

Utdanningen
Utdanningen, Bilselger, er en kombinasjon av samlinger og nettstudier. Det er én ukentlig samling på nett og to obligatoriske helgesamlinger i Oslo. Mellom hver nettsamling legges det opp til en lesedag, og du vil få oppgaver som skal løses underveis. I løpet av utdanningen går vi igjennom hele salgsprosessen fra start til mål. Det er viktig å vite hvordan man tar imot en kunde, hvordan man avklarer kundenes behov og hvordan man praktiserer forskjellige avslutningsteknikker. Det er også svært viktig å lære hvordan du kan beholde kundene for å skape trofaste og gode ambassadører.

Fagplanen
Dagens kunder har bedre økonomisk kunnskap enn de hadde tidligere. Dette stiller høyere krav til bilselgeren. Vi har kontinuerlig kontakt med bransjen slik at fagplanen oppdateres i takt med den raske utviklingen.

Vi tar for oss kjøpsloven og rettigheter kundene har ved kjøp av bil hos bilforhandlere. En viktig del av utdanningen er teknologi. Utviklingen på teknologi og drivlinjer går raskere enn noensinne. Elektriske biler og hybridbiler tar over mye av totalmarkedet i Norge. Vi tar for oss disse endringene og sørger for at studentene er godt oppdatert på produktene og teknologien som selger mest i Norge.

Studiestart i mars
Kurset, Bilselger, har studiestart i mars, og vi har fortsatt noen ledige plasser. Her kan du lese mer om utdanningen og melde deg på.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk