Hopp til hovedinnholdet
21. april 2020

Hos oss er det fortsatt mulig å søke

Den 15. april, gikk søknadsfristen til høyere utdanning ut. Fordelen med å velge studier hos oss, er at du ikke trenger å forholde deg til denne fristen. Hos oss kan du søke når du vil på de fleksible nettstudiene, og frem til studiestart på studier med fast oppstart. Det er med andre ord ikke for sent å søke!

Hos oss er det fortsatt mulig å søke | NKI

Dersom det, på grunn av korona-virus, skulle bli umulig å starte opp stedbasert undervisning til høsten, vil du kunne gjennomføre alle utdanningene våre via nettstudier. Vi vil i så tilfelle tilrettelegge undervisningsformer og læringsaktiviteter som skal brukes for å oppnå læringsutbytte for den aktuelle utdanningen. I tillegg til stedbaserte utdanninger, har vi over 250 studier og kurs som tilbys som rene nettstudier. Denne studiemåten er veldig populær, fordi du har frihet til å studere når- og hvor du vil.

Fagskole - høyere yrkesfaglig utdanning
Mange søker seg inn på høyskole og universitet fordi de ikke vet nok om andre alternativer, men høyere utdanning er kanskje ikke det rette for alle. For mange kan fagskole være et bedre alternativ. Fagskoleutdanning er høyere yrkesfaglig utdanning, på nivå etter videregående skole. Utdanningen har et omfang på et halvt - til to studieår, og gir studiepoeng. Kombinasjonen av praktisk og teoretisk kompetanse, gjør fagskoleutdannede ettertraktet, noe som hjelper deg raskt ut i jobb.

Her kan du lese mer om forskjellene mellom fagskole og høyere utdanning.

Ledige studieplasser hos oss
På våre fleksible nettstudier, har vi studiestart hver dag, hele året. Det betyr at vi alltid har ledige studieplasser. Selv om du ikke rakk å søke studieplass via Samordna opptak, er det derfor fullt mulig å begynne å studere. Om du trenger hjelp til å finne den utdanningen som passer for nettopp deg, kan du snakke med en av våre studierådgivere eller bestille en time til studieveiledning. Vi er opptatt av at alle skal kunne nå de målene de setter seg, og vi hjelper deg gjerne på veien videre.

Lykke til med valg av utdanning!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk