Hopp til hovedinnholdet
28. september 2020

- Jeg kombinerte nettstudier med 80% jobb

Harald er nettopp ferdig med den yrkesrettede utdanningen, Ledelse - varehandel, hos oss. Dette er en utdanning som gir deg kompetanse til å opptre tryggere og mer effektivt i en handelsbedrift.

 

Kombinerer nettstudiene med jobb | NKI Nettstudier

Harald har kombinert studiene med en 80% stilling som avdelingsleder for multimedia avdelingen på Clas Ohlson. Han synes har gått fint å kombinere nettstudiene med jobb.

Hva er drømmejobben din?
- Drømmejobben min er å bli leder en gang i fremtiden, og jeg jobber aktivt for å kunne nå målet mitt.

Hvorfor valgte du denne utdanningen? 
- Jeg valgte en yrkesrettet utdanning innen ledelse i varehandelen, hos NKI fordi jeg har tatt nettstudier hos dere tidligere, og visste at studieopplegget kan tilpasses slik at det passer inn i min hverdag. Jeg har vært veldig fornøyd med lærerne. De er godt kvalifiserte, og hjelper deg gjennom studiet.

Hva har vært det mest lærerike med utdanningen?
- Jeg har fått nye innspill til hvordan man kan løse oppgaver som er knyttet opp mot min jobb. Etter å ha lest faglitteraturen - og brukt teorien i praksis i jobben min, ser jeg ting på en ny måte. Det har vært lærerikt og utfyllende.

Hvilken fordeler har nettstudier gitt deg?
- Fordelen med nettstudier, er at du kan lese når du har tid, i ditt eget tempo. Om du lurer på noe, kan du sende meldinger til læreren din når du ønsker. Studiene kan fint kombineres med jobb og familie. Selv jobber jeg 80%, og bor alene sammen min datter på 16 år. 

Vi ønsker Harald masse lykke til videre, og håper han når målene sine 

Trenger du også faglig påfyll? Eller lurer du på noe? Ikke nøl med å kontakte studierådgiverne våre.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk