Hopp til hovedinnholdet
25. mars 2020

Oppdatert informasjon om covid-19

Oppdatert info: Dersom det, på grunn av korona-virus, skulle bli umulig å starte opp stedbasert undervisning til høsten, vil du kunne gjennomføre utdanningen nettbasert. Vi vil i så tilfelle tilrettelegge undervisningsformer og læringsaktiviteter som skal brukes for å oppnå læringsutbytte for den aktuelle utdanningen. 

Informasjon om koronaviruset | NKI

Fra torsdag 12. mars ble all stedbasert undervisning flyttet over på nett pga koronaviruset (covid-19) etter føre var-prinsippet.

Fra 27. april åpnet skolen for noen fagtilbud igjen. Dette gjelder for:

  • Praktiske laboratoriearbeid på Medisinsk sekretær
  • Regnskap (årsoppgjør)
  • Interiør i Trondheim

Alle andre fagtilbud vil fortsatt være nettbaserte. Eksamen for alle går over nett.

Vi har forståelse for at mange kan være bekymret for utbruddet av koronaviruset. Vi følger gjeldende råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet (FHI) og Utenriksdepartementet (UD). Vi oppfordrer studenter, ansatte og gjester til å gjøre det samme.

Alle eksamener blir gjennomført i Canvas som planlagt, men tas hjemmefra. Spørsmål knyttet til dette, stiles til lærer eller nærmeste overordnede.

Vi oppfordrer til å til enhver tid følge de rådene som blir gitt av Folkehelseinstituttet (FHI) vedrørende forebyggende tiltak. 

NKI opprettholder daglig drift og skolegang for alle våre studenter. Stedbasert undervisning erstattes av nettundervisning. Nettundervisningen går som normalt.

Dersom det, på grunn av korona-virus, skulle bli umulig å starte opp stedbasert undervisning til høsten, vil vi flytte det stedbaserte tilbudet over på nett. Vi vil i så tilfelle tilrettelegge undervisningsformer og læringsaktiviteter som skal brukes for å oppnå læringsutbytte for den aktuelle utdanningen.

Dersom du har spørsmål eller behov for mer informasjon knyttet til dette, kan du ta kontakt med hr@intendiaprofessional.no 

Vi ber om at studenter registrerer seg her dersom de er smittet eller satt i karantene.

Kontaktinformasjon
Studenter og ansatte som er bekymret og trenger noen å snakke med:

Kontakt: hr@intendiaprofessional.no

Teknisk hjelp til Zoom: orjo@nki.no

Rektor: hege@nki.no

Utdanningskoordinator: tora@nki.no

Mediekontakter
Hans Petter Nygård: hans.petter.nygaard@intendiaprofessional.no og Cecilie Bryner: cecilie.bryner@intendiaprofessional.no.

Øvrig kontaktinformasjon
Helsedirektoratet har opprettet en virus-informasjonstelefon for å avlaste medisinsk nødtelefon og andre deler av helsetjenesten. Nummeret er 815 55 015.

Samtidig ber Helsedirektoratet folk om å lese informasjon på nett før de ringer. Folk som tror de kan være smittet av koronaviruset, skal ringe fastlegen sin eller legevakten på 116117.

Det er viktig at folk som tror de kan være smittet, ikke møter opp hos legen, eller på legevakten, men blir hjemme og tar kontakt på telefon.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk