Hopp til hovedinnholdet
5. desember 2017

Formaliser kunnskapen og gjør lidenskapen til ditt levebrød

Nordmenn elsker interiør, og stadig flere ønsker å leve av interiørdrømmen. Med Interiørskolen, kan du formalisere kunnskapen, og få papirer på det du kan, slik at du kan gjøre interiørdrømmen til virkelighet.

Interiørskolen

Den nordiske interiørdrømmen
Nordmenns lidenskap for interiør stammer kanskje fra det røffe klimaet vi har her til lands. Det norske klimaet innbyr ikke alltid til uteaktiviteter, og da blir innekos svært viktig for mange. Vi tilbringer mange av årets måneder innendørs. Dette gjør at vi blir mer opptatt av å ha det fint rundt oss. Det er ikke tilfeldig at den nordiske stilen er noe det snakkes om i hele verden.

Mange har interiør som en stor hobby, mens andre ønsker å gjøre lidenskapen til sitt levebrød. NKI tilbyr flere forskjellige nettstudier innen interiør, og merker stor pågang av studenter som ønsker å studere innen dette fagfeltet. Interiør er et populært tema i mediene- både på blogg, TV, i blader og aviser. Dette er nok en medvirkende årsak til at interiørstudier er så populært, sier Wenche Halvorsen, administrerende direktør ved NKI Nettstudier. - Nordmenn er opptatt av interiør, og dette kombinert med den blomstrende gründermentaliteten de siste årene, gjør at mange ønsker å formalisere kunnskapen sin og starte sin egen interiørbedrift, sier hun.

Interiørskolen – Boligmiljø
Om du vil formalisere interiørinteressen via nettstudier er Interiørskolen – Boligmiljø et fint sted å begynne. Studiet passer for deg som er interessert i farge og estetikk, og gir deg kompetanse om planløsninger, tekstiler, farge og belysning. Utdanningen gir deg tittelen Interiørkonsulent NKI. 

Som student på NKI Interiørskolen – Boligmiljø, får du tilbud om tilslutningsmedlemskap i Interiør-Arkitektenes Forening (IAF). IAF gir deg et faglig fellesskap og blant annet mulighet til å være med på relevante møter, foredrag og messer.

Ved å kombinere studiet Boligmiljø med studiet Offentlig miljø, kan du ved å fremlegge prosjektoppgaver og vitnemål fra NKI, søke om fullverdig medlemskap i IAF. Et slikt medlemskap gir deg rett til å bruke tittelen Interiørarkitekt MIAF, som kan bidra til flere jobbmuligheter. - Vi ønsker at våre studenter skal realisere drømmene sine, og håper våre interiørstudier kan bidra til at flere tar steget og formaliserer kunnskapen slik at de kan gjøre drømmen til sitt levebrød, avslutter Halvorsen.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk