Hopp til hovedinnholdet
26. mars 2013

Heldig vinner! -Livet som nettstudent

Helene Kristiansen, Student ved NKI Nettstudier

Livet som nettstudent -av Helene Kristiansen

Jeg var så utrolig heldig å vinne julekonkurransen til NKI og den vanvittig flotte premien var et gavekort med verdi på 10.000 kr til bruk på nettstudier. Dette passet veldig bra, da det allerede var planlagt at jeg skulle ta fatt på studier fra nyåret. Vi er en liten familie på 3, med en liten aktiv snuppemor på litt over 1 år, så hverdagen er ganske så hektisk!!!

Ettersom jeg er hjemme med frøkna kom vi frem til at å studere hjemmefra må være det beste alternativet for meg som LENGTET etter skolebenken (trodde aldri jeg skulle si det…) og mer utdanning.

Fra jeg registrerte meg og bestilte studiet jeg valgte tok det ikke lang tid før jeg fikk tilsendt alt av brukernavn, passord og informasjon. Var forberedt på å bruke en stund på å gjøre meg kjent og finne frem inne på min side, men det tok en kveld, så hadde jeg full oversikt!

Det er så lettvint å jobbe akkurat hvor det passer meg. Så lenge jeg har en pc og bøkene med meg selvfølgelig.

Jeg trives så godt med studiet jeg har valgt og det at jeg kan levere innsendingsoppgaver akkurat når det passer meg er virkelig deilig!!! Dagene er så hektiske med en ettåring som krever sitt, så lesing blir det tid til litt sånn når det måtte passe. Men når kvelden kommer jobbes det med oppgaver og innsendingsoppgaver. Sofakos prioriteres også skal jeg innrømme, men det er litt viktig å koble ut litt også mener nå jeg

Det er gøy med gode og utfyllende tilbakemeldinger fra lærere og det gir meg mye motivasjon! De gjør en svært god jobb og et stort pluss for at de er så lett tilgjengelige til å svare på spørsmål og komme med veiledning.

Jeg gleder meg til å fullføre eksamen, men jeg stresser absolutt ikke. Har lang tid på meg til å fullføre studiet og tror faktisk jeg tilogmed har mulighet til å ta meg en liten sommerferie;-)

Jeg svarer mer enn gjerne på spørsmål rundt det å være nettstudent!

-Send meg en mail da vel!:-)

Eleni-agapi@hotmail.com

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk