Hopp til hovedinnholdet
4. mai 2015

Helsefagskoler på nett

I mars måned gjennomførte vi en stor undersøkelse blant våre helsefagstudenter. I alt 102 studenter deltok på undersøkelsen, og dette sier våre studenter;

Studieleder for helsefagskolen, NKI Nettstudier

I mars måned gjennomførte vi en stor undersøkelse blant våre helsefagstudenter. I alt 102 studenter deltok på undersøkelsen, og dette sier våre studenter;

Ikke overraskende, er det flest kvinner som tar helsefaglige videreutdanninger (89%). Det er voksne kvinner i alderen 30-50 år. Studentene opplever at det mest positive med helsefagskolen, er at de får muligheten til å kombinere studier med jobb og familieliv. Hele 90% av studentene våre jobber enten heltid, eller deltid ved siden av studiene.

«Det har vært topp å kunne studere over nett, når det passer meg, og slippe å møte opp til faste undervisningstimer», student.

I det siste emnet på helsefagskolen skal studentene ut i 10 uker praksis. Praksisstudiet er en integrert og viktig del av fagskoleutdanningen. Det er i samarbeid med – og i relasjon til -brukere/pasienter og kolleger, at studenten utvikler sine ferdigheter og holdninger. De fleste velger å ha praksis på egen arbeidsplass, og 82% opplever at det er enkelt å få seg en praksisplass. Det er også hyggelig at våre studenter opplever at de har stort faglig utbytte av videreutdanningen – og de tar umiddelbart i bruk den nye kunnskapen.

Har du spørsmål til våre utdanninger, kan du ringe tlf. 67 58 88 00 så hjelper vi deg å ta valget!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk