Hopp til hovedinnholdet
16. oktober 2014

Hurra! Jeg er autorisert helsesekretær

Da har jeg kommet i mål med helsesekretær-utdanningen :)
Hurra!! Jeg har bestått alle eksamener, fått vitnemål og autorisasjon.

Jubelhilsen fra Gine Hansen, Autorisert helsesekretær.

Jeg har nylig avsluttet min praksis på Skarnes legesenter og jeg er kjempefornøyd med denne tiden. Det var hit jeg ville fra første stund og jeg ble glad når jeg fikk en telefon som bekreftet praksisplass. Her ble jeg varmt tatt imot og de har støttet meg hele veien.

Her er jeg, et levende bevis på at det går fint å være privatist som helsesekretær. Det har ikke alltid vært like enkelt med tanke på mye lekser og det formelle rundt som må ordnes. Men studiet er bestått, og nå venter et nytt og spennende kapittel med jobbsøking og arbeid som helsesekretær.

Mitt neste blogginnlegg vil inneholde tips til helsesekretærelever. Dette er tips som jeg føler jeg selv kunne tenkt og fått når jeg var elev. Håper tipsene kommer til nytte og det er bare å spørre hvis det er spørsmål som dukker opp. Jeg svarer etter beste evne.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk