Hopp til hovedinnholdet
19. januar 2017

Hva gjør en studierådgiver?

Hvordan er arbeidsdagen til en studierådgiver hos NKI? Den er spennende! Dagene er varierte og lærerike. Og hektiske og innholdsrike.

Karriererådgiver

De fleste henvendelsene vi får handler om nettstudier generelt, og om veien til studie- og/eller yrkeskompetanse. I tillegg til spørsmål om eksamen, fagskoler og Lånekassen. Det er givende å ha en jobb der hverdagen går ut på å veilede deg til å velge riktig utdanning, uansett hvilket mål du har! Vi som jobber som studierådgivere hos NKI rådfører oss ofte med hverandre. Dette fordi vi alle har ulik kompetanse og erfaring, noe som samlet sett gjør oss sikre på at vi kan veilede deg helt riktig.

Vi holder oss også kontinuerlig oppdatert på lover og regelverk innenfor utdanningssektoren, så vi kan være sikre på at den informasjonen vi gir deg er korrekt i forhold til gjeldene lovverk hos samarbeidspartnere.

Hvordan får du tak i oss?

En god veiledningssamtale er ofte det som skal til for at du skal se de ulike utdanningsmulighetene du har. Vi anstrenger oss for å være gode lyttere da det er avgjørende for vår rådgivning at vi forstår andres tanker og ønsker. Vi kan nås både på telefon og e-post, via chat og ved personlig oppmøte i våre lokaler. Et slikt personlig veiledningsmøte er det naturlig nok ikke alltid så lett å få til, siden dere bor spredt rundt om i landet. Men bor du i nærheten, så kom gjerne innom oss for en prat og en kaffe.

Hvordan forberede deg til en veiledningssamtale?

Dette bør du ha klart når du kontakter oss:        

  • Relevante personopplysninger.
  • Hvilken skolegang du har fullført og bestått, og hvor og når tok du utdanningen.
  • Hva slags arbeidspraksis du har.
  • Hvilke arbeidsoppgaver du trives med, og hva du kan tenke deg å arbeide med etter fullførte studier.
  • Hva du ønsker å gjøre etter endt utdanning hos NKI, søke jobb eller studere videre?

Ønsker du karriereveiledning? Ta kontakt med oss i dag!

Velkommen til oss!  

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk