Hopp til hovedinnholdet
18. mai 2016

Hva kan du forvente av de mest erfarne nettlærerne i landet?

Som student hos NKI Nettstudier vil du møte nettlærere som har god kompetanse i akkurat det faget du skal studere. Det betyr at du kan ha flere nettlærere i løpet av studiet ditt. Mange av våre nettlærere har jobbet i over 20 år hos oss, og har derfor god erfaring i det å veilede deg gjennom ditt nettstudiet. De fleste av våre nettlærere jobber deltid hos NKI, og har sin hovedjobb som lærer eller i virksomheter innenfor sitt fagområde.

Tett oppfølging og responstid

Gjennom nettstudier kan du faktisk få tettere oppfølging enn hva du kan forvente ved et universitet eller en høyskole. Gjennom innsendingsoppgaver, meldinger og ditt digitale klasserom vil du møte dine nettlærere. Når du har levert innsendingsoppgaver bruker læreren i gjennomsnitt 2-3 dager på å gi deg individuell tilbakemelding/karakter. Responstiden kan variere fra færre til flere dager.

Egeninnsats og god veiledning hånd i hånd!

Nettstudier er ingen “dans på roser” eller snarvei til kunnskap. Det krever at du legger inn vilje og innsats. Dine nettlærere skal hjelpe deg med motiverende veiledning, og vil fungere som støttespiller for din utvikling. De skal hjelpe deg med bevisstgjøring og refleksjon rundt pensum. Med din egeninnsats kombinert med god veiledning fra oss – får vi deg videre!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk