Hopp til hovedinnholdet
25. juli 2013

Ingen sommerferie som nettstudent!

Joda, det er alltid plass til ferietid :)

Jeg er Marthine Myrbråten og er nettstudent hos NKI. Jeg studerer teknisk tegning bygg og trives veldig godt med det. Jeg er 24 år gammel, er Bride To Be,  jobber fulltid, har en Irsk rød og hvit setter og trives i friluft.

Jeg fant tidlig ut at ”vanlig skole”, dvs fysisk går på en skole å høre på en lærer fortelle og lære oss om utallige forskjellige saker, passer dårlig for meg. Nettstudier passe veldig bra for meg, på den måten at jeg kan velge selv hvor og når jeg skal studere. Det setter litt press på deg selv, men hvilken følselse du får når du har fullført et kurs, eller fått en god karakter :)

Nå som sommeren er her må jeg si det er vanskelig å være motivert for å gjøre litt skolearbeid. Sola skinner, fuglene kvitrer og livet er herlig! Som nettstudent med eksamen i november og desember så er det ganske mange som allerede er ferdig med eksamen.. man kan føle seg litt alene og veldig kjip når man ikke kan være med på alt det som er morsomt om sommeren.  Uansett, jeg holder på å sende inn den 4 innsendingen i Byggeteknikk, sliter litt med motivasjonen, når hjernen min er alle andre steder som, ferien som venter i September, bryllupsplanlegging, bursdager, WarriorDash osv..

Yes, hadde vært fint om hjernen min kunne fått litt fred å ro…

På de tidligere innsendingen som jeg har sendt inn har jeg brukt AutoCad til Windows, men for noen uker siden så fant jeg at det funker på Mac også! Lykke! Må si at det var litt lettere å bruke det programmet på en Mac. Har leita etter det siden jeg begynte med AutoCad, og det tok sin tid! I morgen tenkte jeg å ligge ute i hagen å være skoleflink, så lenge sola er på himmelen. Håper jeg blir litt mer effektiv da. I byggeteknikk så er det ikke så mye bruk av AutoCad, blir mye mer av det i Byggetegning og Revit. Det er de fagene jeg skal begynne på når jeg er ferdig med Byggeteknikk. Blir Spennende.

Håper alle får en kanon sommer :)

Sommerhilsen fra Marthine

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk