Hopp til hovedinnholdet
25. oktober 2013

Mitt liv som nettstudent – nå i praksis

Nå er tiden inne for å praktisere alt jeg har studert. Jeg er så heldig å ha fått praksisplass på et legekontor som har et godt arbeidsmiljø, og som har et godt rykte på seg. (Et godt rykte betyr at pasienter får god service og blir ivaretatt). Det er akkurat dette jeg vil lære mer om og bidra med i en fremtidig jobb. Jeg var en tur innom legekontoret i dag for å hilse på de ansatte, og jeg ble så varmt tatt i mot, så nå bare jeg gleder meg til å begynne. Jeg har en liten spent sommerfugl i magen, men jeg gruer meg ikke lengre. Det er herlig det!!

Det betyr så mye når mennesker på arbeidsplasser byr på seg selv og tar godt i mot elever.   For meg å komme til dette legekontoret i praksistiden betyr veldig mye. Det er nå bøkene blir litt tunge å lese, da jeg må praktisere ved siden av. For jeg har på følelsen av at jeg leser og leser men kommer ingen vei, altså det fester seg ikke lengre i mitt hode.  Men samtidig er det ikke alt man kan lese seg til på et legekontor heller.

Alle jeg prater med synes det er imponerende at jeg studerer på egenhånd. Dette er ikke noe jeg tenker over selv, men kanskje jeg burde gjøre det. Kanskje jeg skal gi meg selv en klapp på skulderen og la det hele synke inn litt før jeg nå går over i praksisperioden.

Jeg er jo tross alt snart i mål!! :)

Du sitter kanskje med mye lekser selv, og forbereder deg til eksamener før jul? Husk å puste ordentlig ut med andre aktiviteter som du liker. Da blir ikke høstkveldene så lange heller.

Lykke til med dine studier!!

Gine :)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk