Hopp til hovedinnholdet
10. januar 2014

Møt det nye året med blanke ark

Julen er vel overstått, og mange ønsker å møte det nye året med blanke ark. Mange ønsker en fersk start på det nye året, dette gjenspeiles også i interiøret. I samarbeid med Norske Interiørblogger, har vi har en konkurranse hvor interiørbloggere kan vise hvordan de har gitt kjøkkenet en ny start på året. Temaet for konkurransen er ”Blanke ark på kjøkkenet”. Vinneren får et gavekort på 10.000,- på gratis nettstudier hos NKI. Vinneren av dette gavekortet har altså mulighet til å gi seg selv en helt ny start også.

– Nettstudier er en smart måte å skaffe seg ny kompetanse på, sier Wenche Halvorsen, Administrerende direktør hos NKI Nettstudier. -Det er ikke vanskelig å studere selv om du jobber fulltid og har familie ved siden av, fordi nettstudiene hos NKI er lagt opp svært fleksibelt, fortsetter hun. Dette gir deg muligheten til å studere hvor du vil, når det passer deg og i ditt eget tempo.

Det er nå stengt for innsendelse av bidrag, og finalistene presenteres på Norske interiørblogger om kort tid. Det har kommet inn mange kreative og originale bidrag. Ta en titt på noen av de flotte bidragene, besøk BengtgardenLitehi, eller Drudeblaa. For en full oversikt besøk NIB.

Vi har også lagt ut flere av bidragene på facebooksiden vår.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk