Hopp til hovedinnholdet
23. september 2016

Nettstudier – Får man jobb?

Stadig flere velger å studere på nett. Nettstudier gir fleksibilitet til å studere når du vil, hvor du vil og det kan kombineres med jobb, reise og familieliv.

Salgskonsulent

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

For å studere på nett kreves det selvdisiplin da du selv er ansvarlig for fremdriften i studiene. Ingen utdanning kommer av seg selv, uansett om det er nettstudier eller ved en tradisjonell skole. 

Mange stiller seg spørsmålet om nettstudenter er like attraktive i jobbmarkedet som de studentene som velger å ta utdanning ved en tradisjonell skole. Pensum er det samme enten du studerer på nett, høyskole, universitet eller videregående skole. Det er samme innhold og samme teori. Når du er ferdig med dine studier mottar du samme grad og vitnemål. 

Mange tror at livet som nettstudent er en ensom tilværelse. Det trenger det ikke å være! Nettstudier har ikke forelesninger og oppmøteplikt, men NKIs nettskole og Facebook kan benyttes som diskusjonsforum og åpner for samarbeid og relasjonsbygging på nett.

Nettstudier – Mer læring på kortere tid

Studier på nett krever som nevnt selvdisiplin, tid og penger. En stor fordel er at nettstudier skreller bort alt det unødvendige som ikke har med læring å gjøre. Nettstudier dykker rett inn i pensum og teorien du trenger til innsendingsoppgaver og eksamen.  Mange av våre studenter som tar kortere eller lengre utdanninger på nett kommer rett ut i arbeid!  

Internett gjør det mulig å ta utdanning på nett

Nettstudier blir stadig mer populært, noe som gjør at studietilbudene er stadig i utvikling og gjør det mulig å ta kvalitetsutdanning på nett.  Når du velger å studere på nett viser du at du har selvdisiplin, vilje og evnen til å studere på egenhånd. Nettstudier gir deg i tillegg en digital kompetanse som er meget høyt verdsatt i arbeidslivet. Videre er det opp til arbeidsgivere å se verdien av nettstudier og selvstendigheten og gjennomføringsviljen som kreves for å studere på nett. Kompetanse og kunnskap kommer ikke av seg selv! 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk