For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Vi har ledige studieplasser

Vi har ledige studieplasser

Se våre fleksible nettstudier og søk nå for å sikre deg studieplass:

Regnskapsmedarbeider - 30 stp.

Utdannelsen passer for deg som ønsker å jobbe innen regnskap og økonomi i privat eller offentlig sektor. Du vil få etterspurt kompetanse som vil kvalifisere deg for et bredt spekter av jobber. 

Medisinsk sekretær - nettkurs

Har du lyst på en spennende jobb i helsesektoren? Medisinsk sekretær er en kort, yrkesrettet utdanning som gir deg de praktiske og teoretiske kunnskapene du trenger for å jobbe på sykehus, klinikker og private legekontorer.

Saksbehandler - 30 stp.

Ønsker du en kort utdannelse hvor du kan gå rett ut i jobb? Utdanningen Saksbehandler er praktisk rettet og kvalifiserer deg til flere spennende jobber som saksbehandler i offentlig forvaltning.

HR-konsulent - 60 stp.

Ser du løsninger der andre ser problemer? Da passer utdannelsen HR-konsulent for deg. Nettstudiet er framtidsrettet og vil gjøre deg attraktiv på arbeidsmarked.

Generell studiekompetanse (23/5-regelen) 

Dette nettkurset passer for deg som trenger generell studiekompetanse for å søke høyere utdanning og opptak ved høyskoler og universitet.

Helse- og oppvekstfag Vg1, programfag og fellesfag

Nesten alt starter med Vg1 helse- og oppvekstfag. I alle fall for den som ønsker fagbrev innenfor en bransje med stor etterspørsel etter kvalifisert arbeidskraft. 

Regnskapskonsulent - 60 stp.

Ønsker du en praktisk rettet utdannelse innen regnskap og økonomi som gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet? Regnskapskonsulent gir deg en bred teoretisk og praktisk kompetanse som gjør at du kan gå rett ut i arbeid etter endt utdannelse.

Logistikkfagskolen - arbeidsleder logistikk - 30 stp.

Drømmer du om en karriere innen logistikk? Logistikkfagskolen gir deg kunnskapen du trenger for å kunne jobbe innen logistikk og ledelse. 

Prosjektlederskolen - 30 stp.

Bli en god prosjektleder og få kontroll på prosjektene dine med fagskolen Prosjektlederskolen. 

Gratis studierådgivning

Å velge utdanning er ett av de vanskeligste valgene vi tar, og det er lett å gå seg vill i alle valgmulighetene. Ofte er en god veiledningssamtale det som skal til for at du ser mulighetene dine litt klarere. Våre hyggelige og dyktige studierådgivere er her for å hjelpe deg med å finne en utdannelse.