For gratis studierådgiving
Åpningstider 09 - 16 (man-fre)

Har du spørsmål angående våre studier eller opptakskrav – vi hjelper deg gjerne!


Vi har ledige studieplasser

Kvinnelig student smiler i høstsol. Søknadsfristen er utvidet, søk nå!

Hos oss er det fortsatt mulig å søke studieplass til høsten. 

Selv om høstens utdanninger har startet, er det fortsatt mulig å søke. Send din søknad i dag slik at du kan starte allerede i morgen. Siste frist for å søke er mandag 5. september.

Nettstudier med fast oppstart passer for deg som ønsker å følge en fast progresjon sammen med en nettklasse, men fortsatt vil ha fleksibiliteten ved å studere på nett. På disse utdanningene er det faste nettsamlinger på ettermiddagene, men disse kan også sees i opptak i etterkant.

Her finner du ledige studieplasser på nettstudier med fast oppstart:

 

Medisinsk sekretær - Har du lyst på en spennende jobb i helsesektoren? Medisinsk sekretær er en kort, yrkesrettet utdanning som gir deg de praktiske og teoretiske kunnskapene du trenger for å jobbe på sykehus, klinikker og private legekontorer.

Regnskapsmedarbeider - 30 stp. Utdannelsen passer for deg som ønsker å jobbe innen regnskap og økonomi i privat eller offentlig sektor. Du vil få etterspurt kompetanse som vil kvalifisere deg for et bredt spekter av jobber. Den er praktisk rettet slik at du kan gå rett ut i jobb etter endt utdannelse.

Saksbehandler - 30 stp. Ønsker du en kort utdannelse hvor du kan gå rett ut i jobb? Saksbehandler er en praktisk rettet utdannelse som kvalifiserer deg til flere spennende jobber som saksbehandler i offentlig forvaltning.

Juridisk kontormedarbeider - 30 stp. Er du interessert i jus og ønsker å jobbe med juridisk kontorarbeid? Juridisk kontormedarbeider er en kort yrkesrettet utdanning hvor du kan gå rett ut i jobb etter endt utdanning.

Butikkledelse - 60 stp. Vil du være med på å forme morgendagens varehandel som er i rask endring, og gi deg selv nye muligheter? Denne utdannelsen dekker fremtidens ledelsesbehov i varehandelden og gjør deg attraktiv på arbeidsmarkedet.

Advokatsekretær - 60 stp. Er du interessert i jus og har et øye for detaljer? Ønsker du en spennende jobb på for eksempel et advokatkontor, ved domstoler, forliksråd eller i politiet? Da er dette utdannelsen for deg.

Sirkulærøkonomi og klimaregnskap - 30 stp. Ønsker du å jobbe med bærekraft og miljø? Utdanningen vil gi deg innsikt i hvordan du kan beregne et klimaregnskap for virksomhetens klimaavtrykk, og forståelse av hvordan det «grønne skiftet» og delingsøkonomien påvirker handelen.

Regnskapskonsulent - 60 stp. Utdannelsen gir deg en bred teoretisk og praktisk kompetanse som gjør at du kan gå rett ut i arbeid etter endt utdannelse. Du vil kunne jobbe som mellomleder og kunne veilede medarbeidere innen regnskapsføring, lønnsarbeid og bruk av administrativ programvare.

 

Gratis studierådgivning

Trenger du hjelp til å finne en utdanning som passer deg? Ta kontakt med en av våre studierådgivere i skjemaet under eller ring oss på 67 58 88 00

Gratis studierådgivning