Hopp til hovedinnholdet
2. januar 2020

Nytt år, nye muligheter

Et nytt år er på mange måter en ny start. Dette kan være det lille puffet du trenger for å komme i gang med studiene igjen eller ta opp det faget du mangler fra videregående slik at du kan komme deg videre.  

Illustrasjonsfoto nyttårsforsetter

Blanke ark
Det er noe ekstra tilfredsstillende med å starte det nye året med helt blanke ark. Mange velger å sette seg noen mål for det nye året.

Det finnes mange forskjellige nyttårsforsetter, men fellesnevneren er at de fleste ønsker positive endringer i det nye året. Det er fristende å sette seg hårete mål om hvor mye man skal oppnå i løpet av det nye året. Å fullføre utdanningen eller å skifte karriereretning er kanskje nettopp et slikt hårete mål, men det er ikke så vanskelig som du skulle tro. Hva er vel bedre enn faglig påfyll eller en ny utdanning for å få ny motivasjon? Vi gir deg muligheten til å sette deg det perfekte nyttårsforsettet - nemlig å komme deg videre.

Invester i fremtiden din
Hvis du setter deg et nyttårsforsett om å fullføre en påbegynt utdanning, eller kanskje lære noe helt nytt, så investerer du i egen fremtid og gjør noe den fremtidige deg vil takke deg for. Med nettstudier kan du kombinere studiene med jobb og andre forpliktelser. Det gjør det litt lettere å komme i gang, og den store fleksibiliteten i studiene gjør at du kan tilpasse tempoet slik at det passer deg og din situasjon. Du kan studere hvor du vil – når du vil. Her ser du hvilke utdanninger vi tilbyr. Om du trenger hjelp til å finne den utdanningen som passer for nettopp deg, kan du snakke med en av våre studierådgivere. Vi er opptatt av at alle skal kunne nå de målene de setter seg, og vi hjelper deg gjerne på veien videre.

Godt nytt år, vi heier på deg!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk