Hopp til hovedinnholdet
15. september 2017

Samarbeid løfter kvaliteten i transportutdanningen

Tett samarbeid med de beste aktørene i bransjen er avgjørende for oss i NKI når kvaliteten i våre transport- og logistikkfagstudier skal løftes ytterligere.

Salgssjef

Transport samling

Fagbokforlaget og NKI Nettstudier arrangerte denne uken tur til København med trafikkskoler og viktige representanter innen transportutdanningen. Opplegget var et faglig og sosialt arrangement med fokus på erfaringsutveksling på tvers og gode diskusjoner om hvordan vi som aktører sammen kan tilrettelegge for et engasjerende kurstilbud til fremtidens yrkessjåfører. Viktige temaer som ble belyst var transportbedriftens servicetilbud, tungbil møter utrykningskjøretøy, livredning og praktisk veiledning i undervisningen.

For NKI og Fagbokforlaget er det helt avgjørende å forstå bransjens utfordringer og muligheter når vi tilrettelegger teoridelene av studiene på nett sammen med trafikkskolene. Vårt oppdrag er å skape engasjement i læringen og sikre at våre kursdeltakere opplever studietiden som relevant og nyttig. Vi ønsker å bidra til at yrkessjåførene på Norske veier er høyt kvalifiserte og er stolte over den viktige rollen de fyller i samfunnet.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Lukk